![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Moj internet stranice natrpati brz, ali našto ja ići prema dolje na stranici je potrebno neko vrijeme da ide dolje. Da li svejedno 1 zna zašto je ovo? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislite! kada se pomicanje prema dolje stranici? čak i ako se stranica u potpunosti učita, ako je tako da sam mogao biti vozač grafička kartica problem ili nešto sličan to taj
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Kako mogu saznati ako njegov moja grafička kartica? i kako ga mogu riješiti? hvala |
|
| |||
| |||
| Ako u svom profilu ispunite naočale, tako da mogu vidjeti ono što rod računalu imate to će biti početak thx Jeste li instalirali neke nove vozače u zadnje vrijeme ili bilo koji novi softver?
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ja dont znati specifikacije od moj računalo kao što je bio običaj graditi po dućan, ako ja mogu dobiti naočale gore na ekranu ja mogao reći u |
|
| |||
| |||
| Download Everest iz download sekcije ovdje i kliknite na računalu onda sažetak i ona će vam reći kakvo imate računalo
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| ja licemjerje preuzimanje everest da ide na 17% i zaustavlja Ima li bilo koji drugi način ja mogu dobiti naočale gore? |
|
| |||
| |||
| JA pravedan pokušao Internet i Internet izrađen prekid za mene, ako je prvi link nije funkcionirati probati drugi ie Softpedia Secure Download (US) Softpedia Secure Download (RO) - Stabilan
|
| |||
| |||
| I sada sam skinuti "Everest" Koje podatke treba obaviti u oko moje računalo? Hvala |
|
| |||
| |||
| JA postaviti moj matična ploča cd staviti ga u mom računalu instaliran i grafičke kartice vozač i moje internet stranice su rad prekid zatim. HVALA ZA SVE your help! |