![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Saját internetes oldalak terhelés akár gyors, de amikor lemegyek az oldalt tart egy darabig, amíg lemegy. Van-e 1 tudja, hogy miért van ez? Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy érted! Amikor a legördülő az oldal? még akkor is, ha az oldal teljesen betöltődött, ha így lenne egy grafikus kártya driver probléma, vagy valami hasonló
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Hogyan lehet megtudni, ha az én grafikus kártya? és hogyan oldható meg ez? köszönöm |
|
| |||
| |||
| Ha kitölti a profiljában szemüveg úgy látom, milyen fajta számítógép van ez lesz a start thx Van telepített új vezetők a közelmúltban vagy bármilyen új szoftver?
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Nem tudom a szemüveg a számítógépem, mint volt szokás építeni egy bolt, ha tudok szerezni a szemüveg meg a képernyőn, tudtam u |
|
| |||
| |||
| Letölteni Everest a letöltési szakasz itt , és kattintson a számítógépre, majd összefoglaló, és megmondja, hogy milyen számítógép van
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| én vidám letölt Everest megy 17%-ra és megáll Van más út én tud kap a szemüveg fel? |
|
| |||
| |||
| Én csak próbált, és ez munkás finom értem, ha az első láncszem didnt dolgozik próbálja meg a második tehát Softpedia Secure Letöltés (US) Softpedia Secure Letöltés (RO) - Stabil
|
| |||
| |||
| Már most letöltött "Everest" Milyen információkat u szüksége van a számítógép? Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Megtaláltam a alaplap cd tedd a gépemen, és telepítette a grafikus kártya, illesztőprogramok és az én internetes oldalak dolgozik finom most. Köszi a HELP! |