![]() |
|
| |||
| |||
| הי, דפי האינטרנט שלי לטעון מהר אבל כאשר אני יורד בדף זה לוקח זמן לרדת. האם כל 1 יודע למה זה? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה מתכוון! בעת הגלילה במורד הדף? גם אם הדף נטען במלואו, אם כך אני יכול להיות מנהל כרטיס גרפי בעיה או משהו דומה לזה
|
| |||
| |||
| כיצד אוכל לדעת אם כרטיס המסך שלי שלה? וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה |
|
| |||
| |||
| אם למלא מפרט את הפרופיל שלך כדי שאוכל לראות מה יש לך מחשב די יהיה להתחיל thx האם התקנת את כל הנהגים החדשים לא מזמן או כל תוכנה חדשה?
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא יודע המפרט של המחשב שלי כמו שהוא המנהג לבנות ליד החנות, אם אני יכול להשיג מפרט טכני על המסך אני יכול לספר U |
|
| |||
| |||
| Everest ממדור ההורדות להוריד כאן ולאחר מכן לחץ על המחשב סיכום והוא יגיד לך איזה סוג של מחשב יש לך
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא יכולה להוריד אוורסט זה הולך 17% ועוצר האם יש דרך אחרת אני יכול להשיג את המפרט? |
|
| |||
| |||
| פשוט ניסיתי וזה עבד לי בסדר, אם העבודה הראשונה didn't לנסות הקישור השני כלומר Softpedia Secure Download (US) Softpedia Secure Download (RO) - Stable
|
| |||
| |||
| עכשיו אני כבר הורידו "אוורסט" מה צריך לעשות U מידע על המחשב שלי? תודה |
|
| |||
| |||
| מצאתי את לוח האם שלי לשים אותו CD במחשב שלי מותקנים מנהלי ההתקן של כרטיס ודפי האינטרנט שלי עובד בסדר עכשיו. תודה על כל העזרה שלך! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Redirect של דף אינטרנט ב-Internet Explorer 7 ל מקומי של דף אינטרנט על המחשב שלי? | LegendaryFire | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 22 אוקטובר 2009 07:18 |
| Internet Explorer דף ריק שומר מעתיק את עצמו ואת המחשב הקפאות | JMetters | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | ה -5 בחודש אוקטובר 2008 06:12 |
| Plz Help אינטרנט בעיה. | Mohi212 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 8 ספטמבר 2008 09:24 |
| בעיה עם דף אינטרנט לתצוגה | atorres0506 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 3 | 16th יולי 2008 08:33 |
| אנא עזור! בעיה באינטרנט | mamacitanaz | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 7 ספטמבר 2007 17:05 |
| שרשרת כלים | |
| |