![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć,
Moje strony internetowe załadować maksymalnie szybki, ale kiedy idę na dół strony trochę czasu, aby przejść w dół. Czy ktoś 1 wiem dlaczego tak się dzieje? Dzięki |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Masz na myśli! gdy jesteś przewijanie w dół strony? nawet jeśli strona jest w pełni załadowany, jeśli tak mogę być grafika wydania karty kierowcy lub coś podobnego do tego
Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
|
|||
|
|||
|
Jak mogę się dowiedzieć czy jej mojej karty graficznej?
i jak można go rozwiązać? dzięki |
|
|
|||
|
|||
|
Jeśli wypełnić swój profil specyfikacje, abym mogła zobaczyć, co komputer kinda trzeba będzie zacząć
thx Czy zainstalowane nowe sterowniki niedawno lub nowego oprogramowania?
|
|||
|
|||
|
Nie wiem specyfikacje mojego komputera, ponieważ był zwyczaj budowania przez sklep, Jeśli nie mogę dostać się na widowisko i ekran można powiedzieć u
|
|
|
|||
|
|||
|
Pobierz Everest z działu download tu i kliknij na komputerze a następnie podsumowanie i powie to, jaki rodzaj komputera, który ma
|
|||
|
|||
|
i cant download everest idzie do 17% i zatrzymuje się
Czy istnieje inny sposób mogę dostać się widowisko? |
|
|
|||
|
|||
|
I just wypróbowany i ono pracował czysty dla mnie, jeśli pierwszy didnt work link spróbować sekund
tj. Softpedia Secure Download (US) Softpedia Secure Download (RO) - Stabilny
|
|||
|
|||
|
I już teraz pobrać "Everest"
Jakie informacje muszą u na temat mojego komputera? Dzięki |
|
|
|||
|
|||
|
I found my płyta CD umieścić go w moim komputerze i zainstalować sterowniki do karty graficznej i moje stron internetowych działają bez zarzutu teraz.
DZIĘKI za pomoc! |