![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Paginile de Internet meu încărca până rapid, dar când mă duc în jos a paginii este nevoie de un timp pentru a merge în jos. Are orice 1 ştiu de ce acest lucru este? Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vrei să spui! atunci când sunteţi defilare în jos a paginii? chiar dacă pagina este complet încărcată, dacă aşa că am putea fi un aspect grafic carte de conducător auto sau ceva similar cu cel
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Cum pot afla dacă sa-mi placă grafică? şi cum pot rezolva aceasta? mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Dacă vă completaţi specificatiile profilul dvs., aşa că am putea vedea ce computerul le-aţi cam acesta va fi un început thx V-aţi instalat şi alte drivere noi recent sau orice alt software nou?
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| I dont know specificatiile de meu calculator cum era obiceiul de a construi un magazin, Daca am putea a lua specificatiile sus pe ecran am putea spune u |
|
| |||
| |||
| Everest descărca de la sectiunea de download aici şi faceţi clic pe calculator, apoi rezumat şi aceasta vă va spune ce fel de calculator le-aţi
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| i cant Everest descărca merge la 17% şi se opreşte este o orice alt way I a putea a lua specificatiile sus? |
|
| |||
| |||
| Am încercat şi it worked fin pentru eu, în cazul în care locul de muncă primul link didnt încercaţi de-al doilea adică Softpedia Secure Download (US) Softpedia Secure Download (RO) - Stabil
|
| |||
| |||
| Am descarcat de pe acum "Everest" Ce informaţii aveţi nevoie de u despre calculatorul meu? Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Am găsit-mi placa de bază CD pus-o în calculatorul meu şi instalat driverele placă grafică şi paginile mele de internet sunt de lucru bine acum. Thanks for All de ajutorul dumneavoastră! |
![]() |
|
| Marcaje |