![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mojich internetových stránkach zaťaženie sa rýchlo, ale keď som ísť nadol stránke to chvíľu trvá, než ísť nadol. Robí nejaké 1 vedia, prečo to je? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte na mysli? keď ste sa rolovanie stránky? aj keď je stránka plne naložený, a ak áno, mohol som byť ovládač grafickej karty vydávať, alebo niečo podobného, že
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ako zistím, či som jeho grafickú kartu? a ako to môžem vyriešiť? vďaka |
|
| |||
| |||
| Ak vyplníte vo svojom profile špecifikácie, takže vidím, čo sa trochu počítači máte to bude spustiť thx Nainštalovali ste nové ovládače nedávno ani nový softvér?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Neviem špecifikácie môjho počítača, pretože bol zvyk stavať do obchodu, ak môžem dostať špecifikácie na obrazovke som spoznala u |
|
| |||
| |||
| Everest stiahnuť v download sekcii tady a kliknite na počítači potom zhrnutie a to vám povedia, aký počítač ste
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| i cant download everest to ide na 17% a zastaví Je tu iný spôsob, ako môžem dostať špecifikácie up? |
|
| |||
| |||
| Len som sa snažil a ono pracoval citlivý do mňa, ak prvý odkaz didnt work skúste druhý tj Doplnok Bezpečné stiahnutie (US) Doplnok Bezpečná Download (RO) - Stabilné
|
| |||
| |||
| Ja som teraz stiahli "Everest" Aké informácie potrebujú asi pri počítači? Vďaka |
|
| |||
| |||
| Našiel som dosky cd dať do môjho počítača a inštaláciu ovládača grafickej karty a mojich internetových stránkach sú working fine now. DÍKY za pomoc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Presmerovanie webovú stránku v programe Internet Explorer 7 na miestnej webovej stránky v mojom počítači? | LegendaryFire | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 22.října 2009 07:18 |
| Internet Explorer Prázdne stránky udržiava replikácie sama a počítač zamrzne | JMetters | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 5. októbra 2008 06:12 |
| Plz pomoci internetu problém. | Mohi212 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 8. September 2008 09:24 |
| Problém s webovou stránkou zobrazenie | atorres0506 | Web Design, hosting & SEO | 3 | 16. júl 2008 08:33 |
| Prosím pomôžte! internet problém | mamacitanaz | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 7. septembra 2007 17:05 |
| Thread Tools | |
| |