![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Мој интернет страна камион брзо, али кад идем доле страницу, док је потребно да иде доле. 1. Да ли било који знају зашто је ово? Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислиш! када померањем надоле страници? чак и ако је страна у потпуности учитана, ако је тако да сам могао да буде проблем драјвер графичке картице или нешто слично томе
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Како да сазнам да ли је моје графичке картице? и како могу да га реше? хвала |
|
| |||
| |||
| Ако испуните у свом профилу тако да сам спецификације могу да виде шта сте рачунар кинд то ће бити почетак тхкс Да ли сте инсталирали нове драјвере недавно или било који нови софтвер?
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| ЈА донт знам спецификације мог рачунара као што је то обичај изградити по продавници, ако могу добити спецификације се на екрану сам могао рећи у |
|
| |||
| |||
| Преузмите Евереста из доунлоад секцији овде и кликните на рачунару а затим резиме и она ће ти рећи какав компјутер имате
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| и цант преузели Еверест иде до 17% и зауставља да ли постоји неки други начин могу добити спецификације горе? |
|
| |||
| |||
| Управо сам покусао и радио је добро за мене, ако је прва карика диднт рада пробати други односно Компјутер библиотека безбедно доунлоад (УС) Компјутер библиотека безбедно доунлоад (РО) - Стабилно
|
| |||
| |||
| Сада сте преузели "Еверест" Које информације треба чинити у вези мог рачунара? Хвала |
|
| |||
| |||
| Нашао сам мој ЦД плоча стави у мој рачунар и инсталирали графичке картице возача и мојој интернет страна ради у реду сада. ХВАЛА ЗА СВЕ ыоур хелп! |