![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt mondja, hogy telepítse a plug-in, amelyet azonban még mindig nem működik. Én már ellenőrizték, és a játékos jól működik az IE és Chrome valami ötleted?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manuálisan telepíteni flash, esetleg javítani. Ez az, amit ezek az oldalak használata játszani videó.
| |||
| |||
| Ja, hogy ez köszönet válogatni kellett volna gondoltam.
__________________ Euro Championships tip = Spanyolország és Torres <- A fenébe kellett volna helyezni a tétet őket Make Poverty History Igazságot a 96 <- Kérem tekintse |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját monitor működik, és a torony működik, de nem együtt | nickny | Általános fémáru Chat | 7 | 22. július 2009 14:26 |
| Demoshield játékos már nem működik a Windows Server 2008 | darshpreet | A Windows operációs rendszerek | 0 | 11. június 2009 00:44 |
| Firefox left click letöltés nem működik | jaymoshud | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 30. május 2009 16:44 |
| Firefox Firefox 3,1 Átnevezett 3,5 | evilfantasy | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 5. március 2009 18:49 |
| MP4 lejátszó? | VJH | Multimédia és kodekek | 9 | 29. január 2009 09:19 |
| Téma eszközök | |
| |