![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Píšou som inštalovať plug-in, ktorý som ale stále nefunguje. I've kontrolujú a prehrávač funguje v IE a Chrome akékoľvek nápady?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ručne nainštalujte flash, ktoré sa môžu opraviť. To je to, čo tieto stránky používať na prehrávanie videa.
| |||
| |||
| Jasne, že je vďaka Zoradené Mal som myslel na to.
__________________ Euro Majstrovstvá tip = & Torres Španielsko <- Sakra Mal som kládol na nich staviť Značka chudobu Spravodlivosť pre 96 <- Prosím, pozrite sa |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môj monitor je moje práce a rozhľadňa funguje, ale nie spolu | nickny | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 22. júla 2009 14:26 |
| Demoshield hráč prestal pracovať v systéme Windows Server 2008 | darshpreet | Operačné systémy Windows | 0 | 11. júna 2009 00:44 |
| Firefox vľavo kliknite stiahnutie nefunguje | jaymoshud | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 30. máj 2009 16:44 |
| Firefox 3.1 bol premenovaný na Firefox 3.5 | evilfantasy | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 5. marca 2009 18:49 |
| MP4 prehrávač? | VJH | Multimedia & Kodeky | 9 | 29. januára 2009 09:19 |
| Thread Tools | |
| |