по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Браузъри Уеб & FTP клиенти

Register

Поддържане на децата каса

Reply

Нишка Инструменти
Old 23-ти януари 2008 година, 12:07
Член Група

Default Поддържане на децата каса

14yr Моят син е само започна да използва компютър с XP в собствената си стая, ние знаем, голямата част от времето, което той е Upto и той ни каза, който всеки един от контактите му за пратеник е. Е тяхната никакъв начин не можем да видим кое време той е на компютъра и до какви сайтове той е посещение, той е разумен и ние му доверие, но и за допълнително спокойствие бихме искали да проверява всеки сега и отново само за да бъде сигурен doubley .
Old 23-ти януари 2008 година, 12:15
Модератор Група

Долната част на този пост има връзки и инструменти, които да могат да оборудват какво имате предвид.

Позволете ми да знам какво измисли. Или ще търсите нещо повече, или пък каквото и да намерите в моя списък. Аз съм винаги на грижа за нови неща.

Old 23-ти януари 2008 година, 12:17
Номер на групата

Хмм аз имам много мнения тук като малка си самостоятелно, но аз не ги разкриват
бихте могли да използвате клавиша сеч програма на компютъра, за да видите всичко, което видове (не злобен)

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 23-ти януари 2008 година, 12:40
Член Група

просто е казал да се опитат Spector Pro, някакви идеи и за какво върши
Old 23-ти януари 2008 година, 12:51
Модератор Група

Те ще бъдат препоръчани.

Аз никога не са чували за софтуер Спектър така че не може да коментира това. Въпреки че изглежда доста задълбочено.

Безплатен софтуер за родителски контрол
  • KidRocket - Безопасен Интернет браузър за деца.
  • W3kids.com - Детето сигурно търсачката.
  • Glubble създава доверие сърф среда за децата. Позволява ви да настроите сайтове, които имате доверие за децата си.
  • DirFile.com Безплатен софтуер за родителски контрол.
  • Краулер Родителски контрол ви осигурява с пълен контрол на потребителя дейност на вашия компютър.
  • Наоми е напреднала програма за филтриране на интернет, лесни за употреба и напълно безплатна, предназначени за семейства и деца, в частност.
ТърговскиLY лицензиран софтуер за родителски контрол

Old 23 януари 2008, 13:06
Член Група

Evilfantasy Благодаря на всички от вашата помощ и съвети
Old 23-ти януари 2008 година, 13:07
Модератор Група

Няма проблем, нека да знаят кое е най-подходящо за вас. (ако не е в моя списък)

Съжалявам, че не може да бъде по-конкретен, но аз никога не са използвали нито един от тях лично.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
ДЕТСКА нов компютър с ограничен бюджет redden137 Общи Хардуер Чат 25 22 Jan 2009 16:50
Съхраняване Yourself Сейф On The Web - Update evilfantasy Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 9 1-во Dec 2008 14:14
Идеи за водене лаптоп готин rbscooby Лаптопи, Mobiles & текст 1 23rd Апр 2008 05:47
Помощ с отглеждането на нови компютърни чисти JamesKenzy Общи Хардуер Чат 1 6 януари 2008 15:20
Съхраняване Yourself Сейф в интернет evilfantasy Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 2 4 Декември 2007 00:47
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc