![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| 14yr Моят син е само започна да използва компютър с XP в собствената си стая, ние знаем, голямата част от времето, което той е Upto и той ни каза, който всеки един от контактите му за пратеник е. Е тяхната никакъв начин не можем да видим кое време той е на компютъра и до какви сайтове той е посещение, той е разумен и ние му доверие, но и за допълнително спокойствие бихме искали да проверява всеки сега и отново само за да бъде сигурен doubley . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хмм аз имам много мнения тук като малка си самостоятелно, но аз не ги разкриват
| |||
| |||
| просто е казал да се опитат Spector Pro, някакви идеи и за какво върши |
|
| |||
| |||
| Те ще бъдат препоръчани. Аз никога не са чували за софтуер Спектър така че не може да коментира това. Въпреки че изглежда доста задълбочено. Безплатен софтуер за родителски контрол
|
|
| |||
| |||
| Evilfantasy Благодаря на всички от вашата помощ и съвети |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, нека да знаят кое е най-подходящо за вас. (ако не е в моя списък) Съжалявам, че не може да бъде по-конкретен, но аз никога не са използвали нито един от тях лично. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| ДЕТСКА нов компютър с ограничен бюджет | redden137 | Общи Хардуер Чат | 25 | 22 Jan 2009 16:50 |
| Съхраняване Yourself Сейф On The Web - Update | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 9 | 1-во Dec 2008 14:14 |
| Идеи за водене лаптоп готин | rbscooby | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 23rd Апр 2008 05:47 |
| Помощ с отглеждането на нови компютърни чисти | JamesKenzy | Общи Хардуер Чат | 1 | 6 януари 2008 15:20 |
| Съхраняване Yourself Сейф в интернет | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 4 Декември 2007 00:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |