![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj 14yr starý syn právě začal používat počítač s xp do svého pokoje, víme většinu času, co je upto a on nám řekl, který každý z jeho kontakty na messenger. Jejich jakýkoli způsob, jak můžeme vidět, kolik je v počítači, do míst, a to, co byl na návštěvě, je rozumné a věříme mu, ale pro extra klid bychom chtěli zkontrolovat každou chvíli, jen aby se doubley jistý . |
|
| |||
| |||
| Dna tento post má vazby a nástroje, které mohou zapadnout, co máte na mysli. Dejte mi vědět, co si přišel. Budu buď hledat něco víc, přečtěte si, co vás na mém seznamu. Já jsem vždy dávat pozor na nové věci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm i mnoho názorů tady jako malá jsem já, ale já se je prozradit
| |||
| |||
| Jen bylo řečeno, vyzkoušet Spector, jakékoli nápady a to, co dělá |
|
| |||
| |||
| Ta by měla být doporučena. Nikdy jsem neslyšel o softwaru Spector, takže nemůže komentovat. Ačkoli to vypadá dost důkladný. Volný Parental Control Software
|
|
| |||
| |||
| Thankyou evilfantasy za vaši pomoc a poradenství |
|
| |||
| |||
| Žádný problém, dejte mi vědět, který z nich pracuje pro vás nejlepší. (pokud nejsou na mém seznamu) Omlouváme se nemohu být konkrétnější, ale já jsem nikdy nepoužili žádné z nich osobně. |