μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Κρατώντας παιδιά ασφαλή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Γενάρη 2008, 12:07
Μέλος Ομάδα

Default Κρατώντας παιδιά ασφαλή

14yr παλιά Ο γιος μου έχει μόλις ξεκίνησε να χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή με xp σε δικό του δωμάτιο, Γνωρίζουμε τις περισσότερες φορές αυτό που είναι μέχρι και αυτός μας είπε που ο καθένας για τις επαφές του με αγγελιοφόρο είναι. Είναι η κάθε τρόπο τους μπορούμε να δούμε τι ώρα είναι στον υπολογιστή μέχρι και ποιες τοποθεσίες που έχει επισκέπτονται, είναι λογικό και εμείς να τον εμπιστεύονται, αλλά επιπλέον για την ειρήνη του μυαλού, θα θέλαμε να ελέγχει κάθε τώρα και πάλι απλά να σίγουρος doubley .
Old 23 Γενάρη 2008, 12:15
Συντονιστής Ομάδας

Το κάτω μέρος του αυτήν την ανάρτηση έχει δεσμούς και τα εργαλεία που μπορεί να εγκαταστήσει αυτό που έχετε κατά νου.

Επιτρέψτε μου να ξέρω τι θα βρούμε. Θα εξετάσουμε είτε για κάτι περισσότερο, ή να προσθέσετε ό, τι μπορείτε να βρείτε στη λίστα μου. Είμαι πάντα στο βλέμμα έξω για νέα πράγματα.

Old 23 Γενάρη 2008, 12:17
Ομάδα Δωρητών

i hmm έχουν πολλές απόψεις ως ανήλικος εδώ μόνος μου, αλλά εγώ δεν τα αποκαλύπτουν
θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα βασικό πρόγραμμα καταγραφής στον υπολογιστή για να δείτε όλα όσα είδη (δεν είναι κακόβουλα)

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 23 Γενάρη 2008, 12:40
Μέλος Ομάδα

μόλις είπε να προσπαθήσουμε pro Spector, οποιαδήποτε ιδέα και τι πράττει
Old 23 Γενάρη 2008, 12:51
Συντονιστής Ομάδας

Αυτά θα πρέπει να συνιστάται.

Δεν έχω ακούσει ποτέ του λογισμικού Spector, ώστε να μην μπορεί να τη σχολιάσει. Αν και φαίνεται αρκετά εμπεριστατωμένη.

Free Parental Control Software
  • KidRocket - Safe Web Browser για παιδιά.
  • W3kids.com - Μικρέ ασφαλή μηχανή αναζήτησης.
  • Glubble δημιουργεί ένα αξιόπιστο περιβάλλον σερφ για παιδιά. Επιτρέπει να ορίσετε τοποθεσίες που εμπιστεύεστε για τα παιδιά σας.
  • DirFile.com Ελεύθερο Λογισμικό Parental Control.
  • Crawler γονικό έλεγχο σας παρέχει πλήρη έλεγχο της δραστηριότητας του χρήστη στον υπολογιστή σας.
  • Naomi είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα φιλτραρίσματος Διαδικτύου, εύκολο στη χρήση και εντελώς δωρεάν, που προορίζονται για οικογένειες, και ιδίως τα παιδιά.
Εμπορικήly άδεια Parental Control Software

Old 23, Ιαν. 2008, 13:06
Μέλος Ομάδα

Thankyou evilfantasy για τη βοήθεια και συμβουλές
Old 23 Γενάρη 2008, 13:07
Συντονιστής Ομάδας

Δεν υπάρχει πρόβλημα, επιτρέψτε μου να ξέρω ποια λειτουργεί καλύτερα για εσάς. (αν δεν είναι στη λίστα μου)

Συγνώμη δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος, αλλά ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο από τα προσωπικά.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
KIDS νέο pc για έναν προϋπολογισμό redden137 Γενική Συζήτηση Hardware 25 22 Ιαν 2009 16:50
Κρατώντας Yourself Safe On The Web - Ενημέρωση evilfantasy Virus, Spyware & Ασφάλεια 9 1ο Δεκ. 2008 14:14
Ιδέες για τη διατήρηση laptop δροσερό rbscooby Laptops, Κινητά & PDA 1 23 Απρ 2008 05:47
Βοήθεια για νέο υπολογιστή με τη διατήρηση της καθαρής JamesKenzy Γενική Συζήτηση Hardware 1 6 Jan 2008 15:20
Κρατώντας Yourself Safe On The Web evilfantasy Virus, Spyware & Ασφάλεια 2 4 Δεκ 2007 00:47
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.