![]() |
|
| |||
| |||
| 14yr παλιά Ο γιος μου έχει μόλις ξεκίνησε να χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή με xp σε δικό του δωμάτιο, Γνωρίζουμε τις περισσότερες φορές αυτό που είναι μέχρι και αυτός μας είπε που ο καθένας για τις επαφές του με αγγελιοφόρο είναι. Είναι η κάθε τρόπο τους μπορούμε να δούμε τι ώρα είναι στον υπολογιστή μέχρι και ποιες τοποθεσίες που έχει επισκέπτονται, είναι λογικό και εμείς να τον εμπιστεύονται, αλλά επιπλέον για την ειρήνη του μυαλού, θα θέλαμε να ελέγχει κάθε τώρα και πάλι απλά να σίγουρος doubley . |
|
| |||
| |||
| Το κάτω μέρος του αυτήν την ανάρτηση έχει δεσμούς και τα εργαλεία που μπορεί να εγκαταστήσει αυτό που έχετε κατά νου. Επιτρέψτε μου να ξέρω τι θα βρούμε. Θα εξετάσουμε είτε για κάτι περισσότερο, ή να προσθέσετε ό, τι μπορείτε να βρείτε στη λίστα μου. Είμαι πάντα στο βλέμμα έξω για νέα πράγματα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i hmm έχουν πολλές απόψεις ως ανήλικος εδώ μόνος μου, αλλά εγώ δεν τα αποκαλύπτουν
| |||
| |||
| μόλις είπε να προσπαθήσουμε pro Spector, οποιαδήποτε ιδέα και τι πράττει |
|
| |||
| |||
| Αυτά θα πρέπει να συνιστάται. Δεν έχω ακούσει ποτέ του λογισμικού Spector, ώστε να μην μπορεί να τη σχολιάσει. Αν και φαίνεται αρκετά εμπεριστατωμένη. Free Parental Control Software
|
|
| |||
| |||
| Thankyou evilfantasy για τη βοήθεια και συμβουλές |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα, επιτρέψτε μου να ξέρω ποια λειτουργεί καλύτερα για εσάς. (αν δεν είναι στη λίστα μου) Συγνώμη δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος, αλλά ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο από τα προσωπικά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| KIDS νέο pc για έναν προϋπολογισμό | redden137 | Γενική Συζήτηση Hardware | 25 | 22 Ιαν 2009 16:50 |
| Κρατώντας Yourself Safe On The Web - Ενημέρωση | evilfantasy | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 9 | 1ο Δεκ. 2008 14:14 |
| Ιδέες για τη διατήρηση laptop δροσερό | rbscooby | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 23 Απρ 2008 05:47 |
| Βοήθεια για νέο υπολογιστή με τη διατήρηση της καθαρής | JamesKenzy | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 6 Jan 2008 15:20 |
| Κρατώντας Yourself Safe On The Web | evilfantasy | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 4 Δεκ 2007 00:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |