![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Moj 14yr old sin tek je počeo koristeći računalo sa XP u svojoj sobi, Mi znamo većinu vremena što je koji vodi prema gradu i on je rekao nam je svima koji svoje kontakte na glasnik je. Je li njihov bilo koji način možemo vidjeti koliko je sati on je na računalu do mjesta i što mu je posjetiti, on je pametan, a mi mu vjerujemo, ali za dodatnu bezbrižnost bismo željeli provjeriti svaki sada i opet samo da bi bili sigurni doubley .
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hmm imam mnogo mišljenja ovdje kao maloljetnik moje samo ja, ali ne smije ih otkrivati
|
|||
|
|||
|
samo je rekao da isprobate Spector pro, sve ideje i što to čini
|
|
|
|||
|
|||
|
Ove bi se preporučuje.
Nikada nisam čuo za Spector softver na taj način ne može komentirati. Iako se ne izgledaju prilično temeljita. Free Software za roditelje Control
|
|
|
|||
|
|||
|
Evilfantasy Hvala za sve vaše pomoći i savjetovati
|
|
|
|||
|
|||
|
Nema problema, pustiti mene znati što neki najbolje radi za vas. (ako ne i na mom popisu)
Oprostite što ne mogu biti više specifičnih, ali ja nikada imati koristi bilo koji od njih osobno. |