mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Išlaikyti vaikams saugiai

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 23, 2008, 12:07
Narys

Default Išlaikyti vaikams saugiai

Mano 14yr old son ką tik pradėjo naudoti kompiuterį su XP, savo kambaryje, Mes žinome, beveik visą laiką, kas jis yra modernus ir jis mums papasakojo, kas visi jo kontaktai Messenger. Jų jokiu būdu matome, kiek laiko jis ant kompiuterio iki ir kokius puslapius jis buvo aplankyti, jis yra protingas ir mes pasitikime juo, bet už papildomą ramybę mes norėtume patikrinti, kas dabar ir vėl tik turi doubley tikrai .
Old Sausis 23, 2008, 12:15
Moderatorius Grupė

Apačioje šį pranešimą palaiko ryšius ir priemones, kurios gali būti tinkami, ką turite galvoje.

Leiskite man žinoti ką sugalvoti. Aš arba ieškoti kažko daugiau, ar pridėti ką rasti savo sąrašą. Aš visada žiūrėti į naujus įrenginius.

Old Sausis 23, 2008, 12:17
Donorų grupės

Hmm turiu daug nuomonių, kaip čia nepilnametis my self but i neatskleidžia jų
galite naudoti klavišą prisijungti Programa PC viską pamatyti jo rūšys (ne kenksminga)

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Sausis 23, 2008, 12:40
Narys

tik buvo pasakyta, kad pabandyti Spector Pro, bet idėjų ir ką jis daro
Old Sausis 23, 2008, 12:51
Moderatorius Grupė

Tai būtų rekomenduojama.

Aš niekada girdėjusi apie Spector programinė įranga, todėl negalime kalbėti apie jį. Nors ji atrodo gana išsami.

Laisvas Parental Control Software
  • KidRocket - Saugi interneto naršyklė vaikams.
  • W3kids.com - Vaikas saugiai paieškos.
  • Glubble sukuria patikimą naršymas aplinka vaikams. Leidžia nustatyti vietas, kad jūs pasitikite savo vaikų.
  • DirFile.com Laisvas Parental Control Software.
  • Vikšriniai Parental Control suteikia išsamią kontrolę, vartotojų aktyvumo kompiuteryje.
  • Naomi yra pažangi interneto filtravimo programa, kuria paprasta naudotis ir yra visiškai nemokama ir skirta šeimoms, vaikams ypač.
KomercinėLY licenciją Parental Control Software

Old Sausis 23, 2008, 13:06
Narys

Evilfantasy Ačiū visiems už pagalbą ir patarimus
Old Sausis 23, 2008, 13:07
Moderatorius Grupė

Ne problema, leiskite man žinoti, kuris iš darbų jums labiausiai tinka. (jei ne mano sąrašas)

Atsiprašome aš negaliu būti konkretesnis, tačiau aš niekada nenaudojo bet jiems asmeniškai.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
KIDS naują PC dėl biudžeto redden137 General Hardware Chat 25 22 sausis 2009 16:50
Palaikyti savo saugiam internete - atnaujinta evilfantasy Virus, Spyware & Security 9 1 gruodis 2008 14:14
Idėjos palaikymo nešiojamas kietas rbscooby Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Balandis 23, 2008 05:47
Pagalba palaikymo naują kompiuterį švarų JamesKenzy General Hardware Chat 1 6 sausis 2008 15:20
Išlaikyti Yourself saugiam internete evilfantasy Virus, Spyware & Security 2 Gruodis 4, 2007 00:47
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.