![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano 14yr old son ką tik pradėjo naudoti kompiuterį su XP, savo kambaryje, Mes žinome, beveik visą laiką, kas jis yra modernus ir jis mums papasakojo, kas visi jo kontaktai Messenger. Jų jokiu būdu matome, kiek laiko jis ant kompiuterio iki ir kokius puslapius jis buvo aplankyti, jis yra protingas ir mes pasitikime juo, bet už papildomą ramybę mes norėtume patikrinti, kas dabar ir vėl tik turi doubley tikrai . |
|
| |||
| |||
| Apačioje šį pranešimą palaiko ryšius ir priemones, kurios gali būti tinkami, ką turite galvoje. Leiskite man žinoti ką sugalvoti. Aš arba ieškoti kažko daugiau, ar pridėti ką rasti savo sąrašą. Aš visada žiūrėti į naujus įrenginius. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm turiu daug nuomonių, kaip čia nepilnametis my self but i neatskleidžia jų
| |||
| |||
| tik buvo pasakyta, kad pabandyti Spector Pro, bet idėjų ir ką jis daro |
|
| |||
| |||
| Tai būtų rekomenduojama. Aš niekada girdėjusi apie Spector programinė įranga, todėl negalime kalbėti apie jį. Nors ji atrodo gana išsami. Laisvas Parental Control Software
|
|
| |||
| |||
| Evilfantasy Ačiū visiems už pagalbą ir patarimus |
|
| |||
| |||
| Ne problema, leiskite man žinoti, kuris iš darbų jums labiausiai tinka. (jei ne mano sąrašas) Atsiprašome aš negaliu būti konkretesnis, tačiau aš niekada nenaudojo bet jiems asmeniškai. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| KIDS naują PC dėl biudžeto | redden137 | General Hardware Chat | 25 | 22 sausis 2009 16:50 |
| Palaikyti savo saugiam internete - atnaujinta | evilfantasy | Virus, Spyware & Security | 9 | 1 gruodis 2008 14:14 |
| Idėjos palaikymo nešiojamas kietas | rbscooby | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Balandis 23, 2008 05:47 |
| Pagalba palaikymo naują kompiuterį švarų | JamesKenzy | General Hardware Chat | 1 | 6 sausis 2008 15:20 |
| Išlaikyti Yourself saugiam internete | evilfantasy | Virus, Spyware & Security | 2 | Gruodis 4, 2007 00:47 |
| Temos įrankiai | |
| |