menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Vedenie deti bezpečné

Reply

Thread Tools
Old 23 január 2008, 12:07
Člen Skupina

Default Vedenie deti bezpečné

Môj 14yr starý syn práve začal používať počítač s xp do svojej izby, vieme väčšinu času, čo je upto a on nám povedal, ktorý každý z jeho kontakty na messenger. Ich akýkoľvek spôsob, ako môžeme vidieť, koľko je v počítači, do miest, a to, čo bol na návšteve, je rozumné a veríme mu, ale pre extra pokoj by sme chceli skontrolovať každú chvíľu, len aby sa doubley istý .
Old 23 január 2008, 12:15
Moderátor skupiny

Dna tento post má väzby a nástroje, ktoré môžu zapadnúť, čo máte na mysli.

Dajte mi vedieť, čo si prišiel. Budem buď hľadať niečo viac, prečítajte si, čo vás na mojom zozname. Ja som vždy dávať pozor na nové veci.

Old 23 január 2008, 12:17
Darcu Skupina

hmm aj veľa názorov tu ako malá som ja, ale já se je prezradiť
môžete použiť tlačidlo prihlásení program na pc vidieť všetko, čo typy (nie nebezpečný)

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 23 január 2008, 12:40
Člen Skupina

Len bolo povedané, vyskúšať Spector, akékoľvek nápady a to, čo robí
Old 23 január 2008, 12:51
Moderátor skupiny

Tá by sa mali odporučiť.

Nikdy som nepočul o softvéru Spector, takže nemôže komentovať. Hoci to vyzerá dosť dôkladný.

Voľný Parental Control Software
  • KidRocket - Bezpečný Web Browser pre deti.
  • W3kids.com - Kid zabezpečte vyhľadávače.
  • Glubble vytvára dôveryhodný surfovanie prostredie pre deti. Umožňuje nastaviť servery, ktorým dôverujete pre vaše deti.
  • DirFile.com Free Rodičovské Ovládací softvér.
  • Prehľadávače Parental Control vám poskytuje komplexnú kontrolu činnosti užívateľov na počítači.
  • Naomi je moderné internetové filtrovanie programu, ľahko použiteľné a úplne zadarmo, ktoré sú určené pre rodiny a deti zvlášť.
Obchodnély licencované Rodičovské Ovládací softvér

Old 23. januára 2008, 13:06
Člen Skupina

Thankyou evilfantasy za vašu pomoc a poradenstvo
Old 23 január 2008, 13:07
Moderátor skupiny

Žiadny problém, dajte mi vedieť, ktorý z nich pracuje pre vás najvýhodnejšie. (ak nie sú na mojom zozname)

Ospravedlňujeme sa nemôžem byť konkrétnejší, ale ja som nikdy nepoužili žiadne z nich osobne.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
KIDS nové PC s rozpočtom redden137 Všeobecné Hardware Chat 25 22. januára 2009 16:50
Vedenie Yourself núdzovom On The Web - Update evilfantasy Virus, spyware a bezpečnosť 9 1. decembra 2008 14:14
Myšlienky na udržanie laptop cool rbscooby Notebooky, Mobily a PDA 1 23. apríla 2008 05:47
Pomoc pri vedení nového počítača čistiť JamesKenzy Všeobecné Hardware Chat 1 6. januára 2008 15:20
Vedenie Yourself núdzovom On The Web evilfantasy Virus, spyware a bezpečnosť 2 4. december 2007 00:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.