![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj 14yr starý syn práve začal používať počítač s xp do svojej izby, vieme väčšinu času, čo je upto a on nám povedal, ktorý každý z jeho kontakty na messenger. Ich akýkoľvek spôsob, ako môžeme vidieť, koľko je v počítači, do miest, a to, čo bol na návšteve, je rozumné a veríme mu, ale pre extra pokoj by sme chceli skontrolovať každú chvíľu, len aby sa doubley istý . |
|
| |||
| |||
| Dna tento post má väzby a nástroje, ktoré môžu zapadnúť, čo máte na mysli. Dajte mi vedieť, čo si prišiel. Budem buď hľadať niečo viac, prečítajte si, čo vás na mojom zozname. Ja som vždy dávať pozor na nové veci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm aj veľa názorov tu ako malá som ja, ale já se je prezradiť
| |||
| |||
| Len bolo povedané, vyskúšať Spector, akékoľvek nápady a to, čo robí |
|
| |||
| |||
| Tá by sa mali odporučiť. Nikdy som nepočul o softvéru Spector, takže nemôže komentovať. Hoci to vyzerá dosť dôkladný. Voľný Parental Control Software
|
|
| |||
| |||
| Thankyou evilfantasy za vašu pomoc a poradenstvo |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, dajte mi vedieť, ktorý z nich pracuje pre vás najvýhodnejšie. (ak nie sú na mojom zozname) Ospravedlňujeme sa nemôžem byť konkrétnejší, ale ja som nikdy nepoužili žiadne z nich osobne. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| KIDS nové PC s rozpočtom | redden137 | Všeobecné Hardware Chat | 25 | 22. januára 2009 16:50 |
| Vedenie Yourself núdzovom On The Web - Update | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnosť | 9 | 1. decembra 2008 14:14 |
| Myšlienky na udržanie laptop cool | rbscooby | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 23. apríla 2008 05:47 |
| Pomoc pri vedení nového počítača čistiť | JamesKenzy | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 6. januára 2008 15:20 |
| Vedenie Yourself núdzovom On The Web | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 4. december 2007 00:47 |
| Thread Tools | |
| |