![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| 14ыр мој син је тек почела да користи рачунар са КСП у својој соби, знамо већину времена оно што је ЕУ и он нам је рекао свима који су своје контакте на Мессенгер. Им је на било који начин можемо да видимо шта време је на рачунар до локације и оно што је био у посети, он је разуман и ми му поверење, али за додатну безбрижност смо желели да испитамо сваки сада и поново само да би били сигурни доублеы . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хмм Имам много мишљења овде само моје мале, али нећу их откривати
| |||
| |||
| Само је речено да испробате Спецтор Про, свака идеја и оно што не треба урадити |
|
| |||
| |||
| Ови би се препоручује. Ја никада нисам чуо Спектор софтвера тако да не могу коментарисати. Иако то не изгледа прилично темељна. Фрее Софтуаре за родитеље Цонтрол
|
|
| |||
| |||
| Хвала евилфантасы за све ваше помоћ и савете |
|
| |||
| |||
| Нема проблема, јави ми један што је најбоље за вас. (ако не и на мојој листи) Нажалост ја не могу да будем прецизнији, али никада нисам користио било који од њих лично. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| КИДС нов пц на буџет | редден137 | Генерал Хардуаре Цхат | 25 | 22 јануар 2009 16:50 |
| Имајући Ыоурселф Сеф на Уебу - Исправка | евилфантасы | Вирус, Спыуаре и безбедност | 9 | 1 децембар 2008 14:14 |
| Идеје о чувању лаптоп цоол | рбсцообы | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 23 април 2008 05:47 |
| Помоћ при одржавању рачунара чистим ново | ЈамесКензы | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 6 јануар 2008 15:20 |
| Имајући Ыоурселф Сеф на Уебу | евилфантасы | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 4 децембар 2007 00:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |