![]() |
|
| |||
| |||
| Benim 14yr yaşındaki oğlu sadece kendi odasında XP ile bir bilgisayar kullanırken, biz o zaman ne kadar büyük olduğunu biliyorum başlamıştır ve o sahiptir söyledi haberci üzerine temas eden herkesin bir. , O anlamlı olmayabilir biz ne zaman o kadar bilgisayar ve o Ziyaret Etmiştir hangi sitelerde görebilirsiniz onların bir yolu var ve biz ona güven ama aklını ilave barış için her bağlanmak ve tekrar sadece doubley emin olmak için kontrol etmek istiyorum . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm i burada küçük bir olarak benim öz ama onları ifşa etmeyeceksiniz birçok görüş var
| |||
| |||
| Sadece Spector Pro, herhangi bir fikirleri denemek ve ne demek söylendi yapmak |
|
| |||
| |||
| Bu tavsiye olacaktır. Ben Spector yazılım üzerinde yorum o kadar olabilir hiç duymadım. Rağmen oldukça ayrıntılı görünüyor. Ücretsiz Ebeveyn Kontrol Yazılımı
|
|
| |||
| |||
| Tüm yardım için teşekkür evilfantasy ve tavsiyelerde |
|
| |||
| |||
| No problem, beni bir sizin için en iyi hangi işleri bildirin. Benim listesi (eğer değil) Ben daha özel olamaz Üzgünüz, ama herhangi bir kişisel olarak kullanılıp hiç. |