![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
14yr Мій син недавно почав використовувати комп'ютер з XP у свою кімнату, ми знаємо, в більшості випадків те, що він патентному відомстві, і він сказав нам, хто всі його контакти на кур'єра. Чи є їх будь-яким чином ми можемо побачити, що він знаходиться на комп'ютері до і які сайти він відвідує, він є розумним і ми віримо йому, але за додаткову поки ми хотіли б перевірити раз у раз просто бути впевнені doubley .
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хм У мене є багато думок тут як неповнолітньому моє "Я", але я не буду розкривати їх
|
|||
|
|||
|
тільки що сказали, щоб спробувати Spector Pro, будь-які ідеї і для чого це потрібно
|
|
|
|||
|
|||
|
Вони будуть рекомендовані.
Я ніколи не чув про такі програмних Спектор не можу прокоментувати його. Хоча вона виглядає досить грунтовно. Безкоштовні Батьківського контролю програмного забезпечення
|
|
|
|||
|
|||
|
Thankyou evilfantasy за всю вашу допомогу і консультувати
|
|
|
|||
|
|||
|
Без проблем, дайте мені знати, якого краще для вас. (якщо немає в моєму списку)
На жаль я не можу бути більш конкретним, але я ніколи не використовувати будь-яку з них особисто. |