![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Аз съм малко на форум изрод и открих някои наистина полезни съвети онлайн за широк vareity проблеми ...... Сега съм с надеждата някой може да има върха, за да ни компютърна грешка, тъй като честно наистина имат никаква представа за тях! Имаш ли Dell лаптоп, който си купих през май 2007. Неговите работи на Windows XP система с Intel Centrino Duo стикер върху нея. Аз знам нищо за компютри и наистина не може да се разшири по отношение на тази спекулация. В е наистина досадни едната част се отнася за използването на Интернет. Той логове на глобата и на някои уебсайтове (Ebay, в частност) не мога употреба без никакви проблеми на всички. Други сайтове са проблем, все пак, особено, когато щракнете върху връзки към други сайтове. Макар и с неща като Autotrader или Rightmove, тя ще се оправи до Искам да натиснете върху отделните линк към колата / къщата. В точката на кликване върху връзката, по интернет, ще спре и единственото нещо, което изчиства се, за да cntrl ALT дел и отидете в диспечера на задачите, където той казва, системата не реагира. Тя ще ви предложи да се изпрати съобщение до "Майкрософт", както тя се затваря. Други системи (Word, Outlook) са незасегнати навсякъде и всички системи очевидно работи добре. Той не се намесва твърде много с моето ежедневно използване на лаптоп, това е просто intensely безпокоя, че в някои интернет сайтове на системата ще спрат да работят и не мога да го използват специално сайт / линк. И той наистина annoys на госпожа също! Мога кой да помогне? |
|
| |||
| |||
| Да направим бърза проверка да се произнесе или зловреден софтуер. Изтеглете и преименуване HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Здрасти, Благодаря за бърз отговор. Не желае да бъде неблагодарен, но надявам се разбирате, че аз съм малко подозрителен на даунлоуд. Има ли нещо, което мога да направя да текат проверки, без да изтеглите от нерегистриран източници? |
|
| |||
| |||
| Разбирам вашата подозрения. Единственият начин да разберем е използването на инструменти, които трябва да бъдат изтеглени. http://filehippo.com/ Ако искате можете да го изтеглите директно от Тренд Микро. Те са антивирусни търговци, които поддържат / притежавате HijackThis програмата. http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis Не знам какво друго да кажа. Проверка на публикациите в вируса шпионски & сигурността форуми за да видя как всичко работи. |