μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Laptop κολλάει όταν κάνω κλικ σε ορισμένες συνδέσεις internet

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3η Ιανουαρίου 2008, 14:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Laptop κολλάει όταν κάνω κλικ σε ορισμένες συνδέσεις internet

Γεια σου,

Είμαι λίγο ενός φόρουμ φρικιό και έχουν βρεθεί κάποια πραγματικά χρήσιμες συμβουλές online για ένα ευρύ vareity προβλήματα ...... τώρα είμαι ελπίζοντας κάποιος μπορεί να έχει άκρη για να μας βοηθήσει υπολογιστή πταίσμα, όπως ειλικρινά, πραγματικά δεν έχουν ιδέα γι 'αυτούς!

Έχω ένα Dell laptop που αγόρασα το Μάιο του 2007. Η λειτουργία του συστήματος για τα Windows XP με Intel Centrino Duo αυτοκόλλητο πάνω του. Δεν ξέρω τίποτα για τους υπολογιστές και πραγματικά δεν μπορεί να επεκταθεί σε ότι αφορά το spec.

Η πραγματικότητα είναι μια ενοχλητική μία σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου. Θα συνδέεται με πρόστιμο και σε ορισμένες ιστοσελίδες (ebay, ιδίως) θα μπορούν να χρησιμοποιούν χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλα. Άλλες ιστοσελίδες αν και είναι ένα πρόβλημα, ειδικά όταν κάνουν κλικ στις συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες. Παρόλο που χρησιμοποιούν τα πράγματα όπως Autotrader ή Rightmove, θα είναι ωραία, μέχρι που θέλω να κάνουν κλικ στις επιμέρους σύνδεση με το αυτοκίνητο / σπίτι. Στο σημείο του κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο, το διαδίκτυο θα σταματήσει και το μόνο πράγμα που ανοίγει για να είναι cntrl alt del και πηγαίνετε στο έργο του διαχειριστή, στην περίπτωση που αναφέρει το σύστημα δεν ανταποκρίνεται. Στη συνέχεια θα προσφερθεί να στείλει ένα μήνυμα στη Microsoft κατά το κλείσιμο.

Άλλα συστήματα (Word, Outlook) είναι ανεπηρέαστη όλη προφανώς και όλα τα συστήματα εργασίας προστίμου. Δεν παρεμβαίνει πάρα πολύ μου με την καθημερινή χρήση του φορητού υπολογιστή, είναι μόνο έντονα ενοχλητικό ότι σε ορισμένες τοποθεσίες του Διαδικτύου, το σύστημα θα σταματήσει να λειτουργεί και δεν μπορώ να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο site / link. Και είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό για την κυρά!

Μπορεί κανείς να βοηθήσει;
Old 3 Ιανουαρίου 2008, 14:17
Συντονιστής Ομάδας

Ας κάνουμε ένα γρήγορο έλεγχο για να αποφανθεί εντός είτε εκτός του κακόβουλου λογισμικού.

Λήψη και μετονομασία HijackThis (HJT)
  • Κάντε διπλό κλικ στο HJTInstall.
  • Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση κουμπί.
  • Θα τοποθετεί αυτόματα στο HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Μετά την εγκατάσταση, θα πρέπει HijackThis ανοικτή για εσάς.
    • Κλείστε το HijackThis και μετονομάστε το.
    • Πηγαίνετε στο C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Κάντε δεξί κλικ στη HijackThis.exe και επιλέξτε Μετονομασία.
    • Πληκτρολογήστε sniper.exe και πατήστε Εισάγετε.
    • Κάντε δεξί κλικ σε λειτουργία sniper.exe και επιλέξτε Αποστολή σε > Desktop (δημιουργήσετε συντόμευση)
  • Από την επιφάνεια εργασίας ανοικτή HiackThis.
  • Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows Vista, βεβαιωθείτε ότι έχετε Εκτέλεση ως διαχειριστής
  • Κάντε κλικ στο Να ένα σύστημα σάρωσης και να αποθηκεύσετε ένα αρχείο κουμπί
  • HijackThis θα σαρώσει και στη συνέχεια θα ανοίξει ένα ημερολόγιο στο σημειωματάριο.
  • Αντιγραφή και στη συνέχεια επικολλήστε το στο ημερολόγιο σας.
    • Δεν έχετε καθορίσει Hijackthis κάτι ακόμα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα και απαιτείται.
Ακόμη και αν έχουμε να μετονομαστεί HijackThis σκοπευτής, θα εξακολουθούν να αναφέρονται σε αυτήν ως HijackThis ή HJT.

Old 3 Ιανουαρίου 2008, 15:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου,

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Δεν επιθυμεί να είναι άχαρος, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι είμαι λίγο ύποπτες της λήψης. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να λειτουργούν χωρίς ελέγχους τηλεφόρτωση από ανεξέλεγκτες πηγές;
Old 3 Ιανουαρίου 2008, 17:28
Συντονιστής Ομάδας

Καταλαβαίνω τις υποψίες σας. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε χρησιμοποιεί τα εργαλεία που πρέπει να τηλεφορτωθούν.

http://filehippo.com/

Αν σας αρέσει μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από την Trend Micro. Είναι οι προμηθευτές λογισμικού αντιμετώπισης ιών που διατηρούν / HijackThis δικό της πρόγραμμα.

http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis

Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ελέγξτε τις θέσεις του ιού spyware & ασφάλεια φόρουμ για να δείτε τον τρόπο με τον οποίο όλα τα έργα.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αριστερό κλικ Αποφασίζοντας Όπως δεξιό κλικ, πρέπει να ανοίξετε άλλο παράθυρο για το άνοιγμα συνδέσεων;; Blitzgirl42 Laptops, Κινητά & PDA 1 17 Ιουν 2009 12:08
Όταν κάνω κλικ σε έναν σύνδεσμο στην My Windows Mail δεν λαμβάνει Me στο Internet Site Mosey E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 0 16 Ιουν 2009 12:35
Internet Explorer, Σύνδεσμοι Ανοίγει σε νέο παράθυρο Demtschuk Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 5 12 Απρ 2009 02:29
Όταν Crashes Internet Sharing Bandwidth xerxesjc28 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 19 3 Απρ 2008 19:14
Αριστερό κλικ σε Laptop Mouse δεν λειτουργεί;; c02asm Laptops, Κινητά & PDA 3 28 Νοε 2007 01:00
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.