![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Είμαι λίγο ενός φόρουμ φρικιό και έχουν βρεθεί κάποια πραγματικά χρήσιμες συμβουλές online για ένα ευρύ vareity προβλήματα ...... τώρα είμαι ελπίζοντας κάποιος μπορεί να έχει άκρη για να μας βοηθήσει υπολογιστή πταίσμα, όπως ειλικρινά, πραγματικά δεν έχουν ιδέα γι 'αυτούς! Έχω ένα Dell laptop που αγόρασα το Μάιο του 2007. Η λειτουργία του συστήματος για τα Windows XP με Intel Centrino Duo αυτοκόλλητο πάνω του. Δεν ξέρω τίποτα για τους υπολογιστές και πραγματικά δεν μπορεί να επεκταθεί σε ότι αφορά το spec. Η πραγματικότητα είναι μια ενοχλητική μία σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου. Θα συνδέεται με πρόστιμο και σε ορισμένες ιστοσελίδες (ebay, ιδίως) θα μπορούν να χρησιμοποιούν χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλα. Άλλες ιστοσελίδες αν και είναι ένα πρόβλημα, ειδικά όταν κάνουν κλικ στις συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες. Παρόλο που χρησιμοποιούν τα πράγματα όπως Autotrader ή Rightmove, θα είναι ωραία, μέχρι που θέλω να κάνουν κλικ στις επιμέρους σύνδεση με το αυτοκίνητο / σπίτι. Στο σημείο του κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο, το διαδίκτυο θα σταματήσει και το μόνο πράγμα που ανοίγει για να είναι cntrl alt del και πηγαίνετε στο έργο του διαχειριστή, στην περίπτωση που αναφέρει το σύστημα δεν ανταποκρίνεται. Στη συνέχεια θα προσφερθεί να στείλει ένα μήνυμα στη Microsoft κατά το κλείσιμο. Άλλα συστήματα (Word, Outlook) είναι ανεπηρέαστη όλη προφανώς και όλα τα συστήματα εργασίας προστίμου. Δεν παρεμβαίνει πάρα πολύ μου με την καθημερινή χρήση του φορητού υπολογιστή, είναι μόνο έντονα ενοχλητικό ότι σε ορισμένες τοποθεσίες του Διαδικτύου, το σύστημα θα σταματήσει να λειτουργεί και δεν μπορώ να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο site / link. Και είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό για την κυρά! Μπορεί κανείς να βοηθήσει; |
|
| |||
| |||
| Ας κάνουμε ένα γρήγορο έλεγχο για να αποφανθεί εντός είτε εκτός του κακόβουλου λογισμικού. Λήψη και μετονομασία HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Δεν επιθυμεί να είναι άχαρος, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι είμαι λίγο ύποπτες της λήψης. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να λειτουργούν χωρίς ελέγχους τηλεφόρτωση από ανεξέλεγκτες πηγές; |
|
| |||
| |||
| Καταλαβαίνω τις υποψίες σας. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε χρησιμοποιεί τα εργαλεία που πρέπει να τηλεφορτωθούν. http://filehippo.com/ Αν σας αρέσει μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από την Trend Micro. Είναι οι προμηθευτές λογισμικού αντιμετώπισης ιών που διατηρούν / HijackThis δικό της πρόγραμμα. http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ελέγξτε τις θέσεις του ιού spyware & ασφάλεια φόρουμ για να δείτε τον τρόπο με τον οποίο όλα τα έργα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αριστερό κλικ Αποφασίζοντας Όπως δεξιό κλικ, πρέπει να ανοίξετε άλλο παράθυρο για το άνοιγμα συνδέσεων;; | Blitzgirl42 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 17 Ιουν 2009 12:08 |
| Όταν κάνω κλικ σε έναν σύνδεσμο στην My Windows Mail δεν λαμβάνει Me στο Internet Site | Mosey | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 0 | 16 Ιουν 2009 12:35 |
| Internet Explorer, Σύνδεσμοι Ανοίγει σε νέο παράθυρο | Demtschuk | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 5 | 12 Απρ 2009 02:29 |
| Όταν Crashes Internet Sharing Bandwidth | xerxesjc28 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 19 | 3 Απρ 2008 19:14 |
| Αριστερό κλικ σε Laptop Mouse δεν λειτουργεί;; | c02asm | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 28 Νοε 2007 01:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |