manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Laptop crashes kad kliknem na određenim internet veze

Reply

Thread Tools
Old 3. siječanj 2008, 14:01
Novi član grupe

Default Laptop crashes kad kliknem na određenim internet veze

Hi there,

Ja sam malo forum nakaza i stekao neke zaista korisne savjete online za široki vareity problema ...... sad sam nadajući netko može imati savjeta kako bi pomogli naš računalo mana, kao što iskreno ja stvarno nemam pojma o njima!

Imaš Dell laptop koji sam kupio u svibnju 2007. Njegova se izvodi na sustavu Windows XP s Intel Centrino Duo naljepnicu na sebi. Znam ništa o računalima, a ne može stvarno da se prošire na što se tiče špekulacija.

Godine je stvarno peckav jedan u vezi korištenja interneta. To se prijavljuje na sitno i određena web mjesta (eBay, posebice) ne mogu koristiti bez ikakvih problema na sve. Ostale web stranice su problem ipak, pogotovo kad kliknem na linkove na druge stranice. Dok koristite stvari poput Autotrader ili Rightmove, ona će biti u redu do želim kliknite na link za pojedinačne automobil / kuću. Na točki kliknete na link, na internetu će se prekinuti i jedina stvar koja briše se želi da cntrl alt del i idu na zadatak manager, gdje se govori sustav ne reagira. Ona će tada ponudu poslati poruku na Microsoft jer zatvara.

Druge sustave (Word, Outlook) su nedirnut i svi sustavi diljem navodno rade dobro. To ne miješati previše sa svojim svakodnevnim korištenje u laptop, on je samo jako smeta da je na nekim internet stranicama sustav će prestati raditi, a ja ne mogu koristiti tu određenu stranicu / link. I to stvarno annoys gospođa je previše!

Može bilo tko pomoć?
Old 3 siječnja 2008, 14:17
Moderator / ica grupe

Omogućava brzu provjeru učiniti da vladaju ili smanjenje štetnih sadržaja.

Preuzmite i preimenovanje HijackThis (HJT)
  • Dvaput kliknite na HJTInstall.
  • Kliknite na Instalacija gumb.
  • Bit će automatski HJT mjesto u C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Nakon instaliranja, HijackThis trebali otvoriti za vas.
    • Zatvori HijackThis i preimenujte ga.
    • Idi na C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Desnom tipkom miša kliknite na HijackThis.exe i odaberite Preimenovanje.
    • Upišite sniper.exe i pritisnite Enter.
    • Desnom tipkom miša kliknite na sniper.exe i odaberite Pošalji na > Desktop (stvoriti prečac)
  • Iz otvorenih HiackThis desktop.
  • Ako koristite sustav Windows Vista, svakako Pokreni kao administrator
  • Kliknite na Da li je sustav skenirati i spremanje log datoteku button
  • HijackThis ce skenirati a zatim i prijava će se otvoriti u Notepad.
  • Kopirajte i zalijepite zatim se prijavite u vaš post.
    • Nemate Hijackthis popraviti ništa još. Većina onoga što će se pronađe bezopasni ili čak zahtijeva.
Iako smo na Preimenovali HijackThis snajper, mi ćemo i dalje se odnosi na to kao HijackThis ili HJT.

Old 3 siječnja 2008, 15:23
Novi član grupe

Bok,

hvala za brz odgovor. Ne žele biti nezahvalan, ali nadam se da razumijete da sam malo sumnjivo od preuzimanja. Ima li išta mogu učiniti za izvođenje provjera bez preuzimanja iz Neprovjereni izvora?
Old 3 siječnja 2008, 17:28
Moderator / ica grupe

Razumijem vaše sumnje. Jedini način da saznate je koristeći alate koje treba preuzeti.

http://filehippo.com/

Ako želite možete skinuti direktno sa Trend Micro. Oni su prodavači koji AntiVirus održavati / vlasnik HijackThis programom.

http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis

Ne znam što drugo reći. Provjerite posts in virus spyware i sigurnost forume da vidim kako to sve funkcionira.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Lijevi Acting Like Kliknite desnim klikom, Need Open Window Drugi Open Linkovi? Blitzgirl42 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 17. lipnja 2009 12:08
Kad kliknem na link na moj Windows Mail To ne odvezite me na Internet stranice Ići Email, VoIP & IM Razgovor 0 16. lipnja 2009 12:35
Internet Explorer, linkovi Otvara se u novom prozoru Demtschuk Web Browsers & FTP Klijenti 5 12. travanj 2009 02:29
Internet Crashes Kada Sharing Bandwidth xerxesjc28 Networking, Modemi & VoIP 19 3. travanj 2008 19:14
Lijevi klik na Laptop Miš ne radi? c02asm Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 28. studeni 2007 01:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.