![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, Ja sam malo forum nakaza i stekao neke zaista korisne savjete online za široki vareity problema ...... sad sam nadajući netko može imati savjeta kako bi pomogli naš računalo mana, kao što iskreno ja stvarno nemam pojma o njima! Imaš Dell laptop koji sam kupio u svibnju 2007. Njegova se izvodi na sustavu Windows XP s Intel Centrino Duo naljepnicu na sebi. Znam ništa o računalima, a ne može stvarno da se prošire na što se tiče špekulacija. Godine je stvarno peckav jedan u vezi korištenja interneta. To se prijavljuje na sitno i određena web mjesta (eBay, posebice) ne mogu koristiti bez ikakvih problema na sve. Ostale web stranice su problem ipak, pogotovo kad kliknem na linkove na druge stranice. Dok koristite stvari poput Autotrader ili Rightmove, ona će biti u redu do želim kliknite na link za pojedinačne automobil / kuću. Na točki kliknete na link, na internetu će se prekinuti i jedina stvar koja briše se želi da cntrl alt del i idu na zadatak manager, gdje se govori sustav ne reagira. Ona će tada ponudu poslati poruku na Microsoft jer zatvara. Druge sustave (Word, Outlook) su nedirnut i svi sustavi diljem navodno rade dobro. To ne miješati previše sa svojim svakodnevnim korištenje u laptop, on je samo jako smeta da je na nekim internet stranicama sustav će prestati raditi, a ja ne mogu koristiti tu određenu stranicu / link. I to stvarno annoys gospođa je previše! Može bilo tko pomoć? |
|
| |||
| |||
| Omogućava brzu provjeru učiniti da vladaju ili smanjenje štetnih sadržaja. Preuzmite i preimenovanje HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Bok, hvala za brz odgovor. Ne žele biti nezahvalan, ali nadam se da razumijete da sam malo sumnjivo od preuzimanja. Ima li išta mogu učiniti za izvođenje provjera bez preuzimanja iz Neprovjereni izvora? |
|
| |||
| |||
| Razumijem vaše sumnje. Jedini način da saznate je koristeći alate koje treba preuzeti. http://filehippo.com/ Ako želite možete skinuti direktno sa Trend Micro. Oni su prodavači koji AntiVirus održavati / vlasnik HijackThis programom. http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis Ne znam što drugo reći. Provjerite posts in virus spyware i sigurnost forume da vidim kako to sve funkcionira. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Lijevi Acting Like Kliknite desnim klikom, Need Open Window Drugi Open Linkovi? | Blitzgirl42 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 17. lipnja 2009 12:08 |
| Kad kliknem na link na moj Windows Mail To ne odvezite me na Internet stranice | Ići | Email, VoIP & IM Razgovor | 0 | 16. lipnja 2009 12:35 |
| Internet Explorer, linkovi Otvara se u novom prozoru | Demtschuk | Web Browsers & FTP Klijenti | 5 | 12. travanj 2009 02:29 |
| Internet Crashes Kada Sharing Bandwidth | xerxesjc28 | Networking, Modemi & VoIP | 19 | 3. travanj 2008 19:14 |
| Lijevi klik na Laptop Miš ne radi? | c02asm | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 28. studeni 2007 01:00 |
| Thread Tools | |
| |