kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Laptop összeomlik, amikor rákattintok bizonyos internetes linkek

Reply

Téma eszközök
Old Január 3 2008, 14:01
Új tag Csoport

Default Laptop összeomlik, amikor rákattintok bizonyos internetes linkek

Hi there,

Én egy kis köcsög fórum és talált néhány igazán hasznos tippek online széles vareity problémák ...... most én vagyok abban a reményben, hogy valakinek van egy tipp, hogy segítse meg a számítógép hibája, mint őszintén Tényleg fogalmam sincs róla!

Van egy Dell laptop, amit vettem, 2007 májusában. A Windows XP rendszer, Intel Centrino Duo bélyeg van. Tudom, hogy semmit sem számítógépek és nem lehet bővíteni, hogy ami spec.

Az az igazán bosszantó az egyik segítségével az interneten. Ez naplókat finom és bizonyos weboldalak (eBay, különösen a) az I. használata nélkül bármilyen probléma egyáltalán. Más honlapok probléma azonban, különösen, ha a linkre kattint, egyéb helyszíneken. Miközben a dolgok, mint használ Autotrader vagy Rightmove, ez jó lesz, amíg én akarom, kattintson az egyes link az autó / ház. Azon a ponton, a linkre kattintva, az internet fog állni, és az egyetlen dolog, amely egyértelművé azt, hogy a cntrl alt del és lépjen a feladat igazgató, ha azt mondja, hogy a rendszer nem válaszol. Ezt az ajánlatot küld egy üzenetet a Microsoft, mivel lezárja.

Egyéb rendszerek (Word, Outlook) nem befolyásolnak során és minden, látszólag jól működik. Ez nem zavarja túlzottan a saját napi használata a laptop, csak erősen zavaró, hogy egyes internetes oldalak a rendszer nem fog működni, és nem használja az adott webhely link. És ez nagyon bosszant a feleség is!

Tud akárki segít?
Old Január 3, 2008, 14:17
Moderátor Csoport

Lets do gyorsan ellenőrizni, hogy a szabály, vagy a rosszindulatú szoftverek.

Töltse le és átnevezése HijackThis (HJT)
  • Kattintsunk duplán a HJTInstall.
  • Kattintson a Telepítés gombra.
  • Ez automatikusan helyet HJT a C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára.
    • Bezár HijackThis és nevezze.
    • Menj a C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Jobb kettyenés-on HijackThis.exe és válasszuk a Átnevezés.
    • Írd be sniper.exe és nyomjuk meg Enter.
    • Kattintson a jobb gombbal be sniper.exe és válasszuk a Küldés > Desktop (Parancsikon létrehozása)
  • Az asztalon nyílt HiackThis.
  • Ha a Windows Vista, győződjön meg arról, hogy Run As Administrator
  • Kattintson a Van egy rendszer scan, és mentse a log file gomb
  • HijackThis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben.
  • Másolja ki és be a naplóban a postán.
    • Még nincs Hijackthis meg még valamit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.
Még ha átnevezik HijackThis a mesterlövész, akkor is utal rá, mint HijackThis vagy HJT.

Old Január 3, 2008, 15:23
Új tag Csoport

Szia,

köszi a gyors választ. Nem kívánja hálátlan de remélem érti, hogy én vagyok egy kicsit gyanús a letöltéseket. Van valami, amit tehetek, hogy futni ellenőrzés nélkül letölthető ellenőrizetlen forrásból?
Old Január 3, 2008, 17:28
Moderátor Csoport

Megértem a gyanút. Az egyetlen módja, hogy kiderítse, az eszközök használatával, amelyek letölthetők.

http://filehippo.com/

Ha úgy tetszik letöltheti azt közvetlenül a Trend Micro. Ezek a víruskereső-gyártók, akik fenntartása / saját a HijackThis programot.

http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis

Nem tudom, mit mondjak. Ellenőrizze az állás a vírus és kémprogram a biztonsági fórumok, hogyan működik az egész.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Kattintson a bal oldali, mintha jobb klikk meg kell nyitni egy másik ablak nyílt Kapcsolatok? Blitzgirl42 Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 17. június 2009 12:08
Amikor kattintson egy linkre, és a Windows Mail nem veszi meg, hogy az internet site Eloldalog E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 16. június 2009 12:35
Az Internet Explorer megnyitja linkek egy új ablakban Demtschuk Web böngésző és FTP Clients 5 12. április 2009 02:29
Internet megosztás lefagy sávszélesség xerxesjc28 Hálózatépítés, Modems & VoIP 19 3. április 2008 19:14
Bal egérgombbal a Laptop nem működik? c02asm Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 28. november 2007 01:00
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.