פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות

Register

Laptop קריסות כשאני לחץ על קישורי אינטרנט מסוימים

Reply

שרשרת כלים
Old 3 ינואר 2008, 14:01
קבוצת חברות חדשות

Default Laptop קריסות כשאני לחץ על קישורי אינטרנט מסוימים

שלום לך,

אני קצת פריק של הפורום ו באמת מצאו כמה עצות שימושיות עבור מקוון רחב של בעיות vareity ...... עכשיו אני מקווה שמישהו אולי טיפ כדי לעזור את המחשב אשם, כפי בכנות, אני באמת לא יודע עליהם!

יש לך מחשב נייד של Dell אשר קניתי במאי 2007. מפעיל את המערכת ב-Windows XP עם אינטל Centrino Duo מדבקה על זה. אני לא יודע כלום על מחשבים לא ממש יכול להרחיב על כך לגבי spec.

את זה באמת מרגיז בדבר אחד באמצעות האינטרנט. זה מתחבר מצוין ואת אתרי אינטרנט מסוימים (eBay בפרט) אני יכול להשתמש ללא בעיות בכלל. אתרי אינטרנט אחרים למרות בעיה, במיוחד כאשר אני לחץ על קישורים לאתרים אחרים. תוך שימוש כמו Autotrader או Rightmove, זה יהיה בסדר עד שאני רוצה ללחוץ על הקישור בודדת למכונית / הבית. בנקודת לחיצה על קישור זה, תעצור את האינטרנט ואת הדבר היחיד בו היא מנקה אותו כדי cntrl alt del וללכת אל מנהל המשימות, שבו כתוב את המערכת אינו מגיב. לאחר מכן הוא מציע לשלוח הודעה של מיקרוסופט כפי שהוא נסגר.

לעומת מערכות אחרות (Word, Outlook) הם ברחבי מעושה וכל המערכות פועלות כנראה בסדר. זה לא להפריע יותר מדי את היום יום של שימוש הנייד, זה רק מעצבן intensely כי בכמה אתרי אינטרנט של המערכת להפסיק לעבוד ואני לא יכול להשתמש באתר המסוים / הקישור. וזה באמת annoys את Missus מדי!

מישהו יכול לעזור?
Old 3 ינואר 2008, 14:17
מנהל קבוצת

מאפשר לבצע בדיקה מהירה כדי שלטון או להתרחק תוכנה זדונית.

להורדה והתקנה של שינוי שם HijackThis (HJT)
  • לחץ לחיצה כפולה על HJTInstall.
  • לחץ על התקן כפתור.
  • זה המקום באופן אוטומטי ב HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • על פי התקן, HijackThis צריך לפתוח בשבילך.
    • סגור HijackThis ושנה את שמו.
    • לך ל-C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • לחץ לחיצה ימנית על HijackThis.exe ובחר שנה שם.
    • הקלד sniper.exe ולחצו הזן.
    • לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על sniper.exe ובחר שלח אל > שולחן עבודה (צור קיצור דרך)
  • משולחן העבודה לפתוח HiackThis.
  • אם אתה משתמש ב-Windows Vista, הקפד הפעל כמנהל
  • לחץ על האם מערכת סריקה ולשמור קובץ יומן לחצן
  • HijackThis יסרוק ואז יומן רישום ייפתח בפנקס הרשימות.
  • העתק ולאחר מכן הדבק את רישום ההודעה שלך.
    • אין לך שום דבר עדיין Hijackthis לתקן. רוב מה שהוא ימצא יהיה מזיק או אפילו נדרש.
למרות שיש לנו את שמם HijackThis צלף, אנחנו עדיין מתייחסים אליו כמו HijackThis או HJT.

Old 3 ינואר 2008, 15:23
קבוצת חברות חדשות

הי,

תודה על תגובה מהירה. לא שביקשו להיות כפוי טובה, אבל אני מקווה שאתה מבין את זה אני קצת חשודה של הורדות. האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להריץ את הבדיקות מבלי להוריד מ מסומנת מקורות?
Old 3 ינואר 2008, 17:28
מנהל קבוצת

אני מבין את החשדות. הדרך היחידה לגלות היא באמצעות כלי זה צריך להיות שהורדת.

http://filehippo.com/

אם אתה רוצה אתה יכול להוריד אותו ישירות מ Trend Micro. הם מהווים את מי לשמור AntiVirus יצרנים / הבעלים של HijackThis התוכנית.

http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis

לא יודע מה עוד להגיד. בדוק את הודעות של תוכנות ריגול וירוס ואבטחה הפורומים כדי לראות איך כל זה עובד.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שמאל לחץ מתנהג בדיוק כמו לחץ, צריך לפתוח עוד חלון פתוח קישורים?? Blitzgirl42 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 1 -17 יוני 2009 12:08
כאשר אני לחץ על קישור ב-Windows Mail אזור זה אינו לוקח לי את אתר האינטרנט להעלם דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 0 16th יוני 2009 12:35
אינטרנט אקספלורר, פותח קישורים בחלון חדש Demtschuk דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 5 -12 לאפריל 2009 02:29
קורס אינטרנט כאשר שיתוף רוחב פס xerxesjc28 רישות, מודמים & VoIP 19 3rd אפריל 2008 19:14
לחץ על העכבר השמאלי Laptop לא עובד?? c02asm מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 3 -28 נובמבר 2007 01:00
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.