mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Naršyklėms & FTP Klientai

Register

Laptop avarijos, kai aš spauskite ant tam tikrų interneto nuorodos

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 3, 2008, 14:01
Naujas Narys

Default Laptop avarijos, kai aš spauskite ant tam tikrų interneto nuorodos

Hi there,

Aš iš forumo Freak bit ir rado tikrai naudingų patarimų internete daug vareity problemų ...... dabar aš tikiuosi kažkas galbūt Patarimas Norėdami padėti mūsų kompiuterio gedimas, kaip atvirai man tikrai ne apie jų mintis!

Got Dell nešiojamąjį kompiuterį, kurį aš nusipirkau 2007 metų gegužę. Savo "Windows XP" sistemos su "Intel Centrino Duo" lipdukas ant jo. Aš nieko nežinau apie kompiuterius ir negali labai plėstis, kad kalbant apie spec.

Yra tikrai erzina vieną dėl naudotis internetu. Jis įeina į baudos ir kai kurių svetainių (eBay, ypač) galiu naudotis be visų problemų. Kitas tinklapis yra problema, nors, ypač tada, kai aš spauskite ant nuorodos į kitas svetaines. Nors naudojant tokius dalykus kaip Autotrader arba Rightmove, tai bus bauda iki Noriu paspausti ant atskiros nuorodos į automobilį / House. Į paspaudę ant nuorodos taškas, internetas bus sustabdytas ir vienintelis dalykas, kuris išvalo tai, kad į cntrl alt del ir eikite į Task Manager, kur ji sako, sistemos neatsako. Po to bus pasiūlyti siųsti žinutę Microsoft ", nes uždarymo.

Kitos sistemos (Word, Outlook) yra nepakitę visą ir visos sistemos darbą, matyt baudos. Ji nėra per daug kištis į mano kasdienį naudoti nešiojamą kompiuterį, jis tiesiog stipriai erzina, kad kai kurių interneto svetainių sistema nustos veikti, o aš negaliu naudoti, kad ypač site / saitą. Ir tikrai erzina Missus per daug!

Can anyone help?
Old Sausis 3, 2008, 14:17
Moderatorius Grupė

Lets do greitai patikrinti taisyklę ar iš kenkėjiškų programų.

Atsisiųskite ir pervardinti HijackThis (HJT)
  • Dukart spustelėkite HJTInstall.
  • Spauskite Įdiegti mygtuką.
  • Jis bus automatiškai vieta HJT į C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Po install, HijackThis turėtų atverti jums.
    • Uždaryti HijackThis ir pervadinti.
    • Eikite į C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite HijackThis.exe pasirinkite Pervadinti.
    • Įveskite sniper.exe paspauskite Registracija.
    • Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ant sniper.exe pasirinkite Siųsti > Desktop (Sukurti nuorodą)
  • Nuo darbastalio atidaryti HiackThis.
  • Jei naudojate "Windows Vista", įsitikinkite, Vykdyti kaip administratorius
  • Spauskite Ar sistema nuskaito ir išsaugokite failą mygtukas
  • HijackThis bus nuskaityti ir tada žurnale bus atidaryta Notepad.
  • Nukopijuokite ir įklijuokite šį puslapį per jūsų pareigas.
    • Neturite HijackThis nustatyti kas dar. Daugiausia, ką ji mano bus nekenksmingas ir netgi būtina.
Nors mes pervadintas HijackThis Snaiperis, mes vis dar galime kreiptis į jį kaip HijackThis ar HJT.

Old Sausis 3, 2008, 15:23
Naujas Narys

Labas,

Ačiū už greitą atsakymą. Ne, norintiems būti nedėkingas, bet aš tikiuosi, jūs suprantate, kad aš šiek tiek įtariai parsisiųsti. Ar yra kas nors galiu paleisti patikrinimus be parsisiųsti iš nepatikrintų šaltinių?
Old Sausis 3, 2008, 17:28
Moderatorius Grupė

Suprantu jūsų įtarimus. Vienintelis būdas išsiaiškinti yra naudojant įvairias priemones, kurias galima atsisiųsti.

http://filehippo.com/

Jeigu norite, galite parsisiųsti jį tiesiai iš Trend Micro. Jie yra antivirusinių kompanijų išlaiko / paties HijackThis programa.

http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis

Don't know what else to say. Keista visų virusų ir šnipinėjimo programų saugumo forumai Žinutės pamatyti, kaip visa tai veikia.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos? Blitzgirl42 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Birželis 17, 2009 12:08
Kai spaudžiu Mano Windows Mail Nuoroda jame neatsižvelgiama Me internete Drožti Paštas, VoIP & MP Aptarimas 0 Birželis 16, 2009 12:35
Internet Explorer atidaro Nuorodos naujame lange Demtschuk Naršyklėms & FTP Klientai 5 Balandis 12, 2009 02:29
Internetas dalijantis Bandwidth xerxesjc28 Networking, Modems & VoIP 19 3 balandis 2008 19:14
Kairiuoju pelės mygtuku spustelėkite ant Laptop neveikia? c02asm Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 Lapkritis 28, 2007 01:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.