mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Klēpjdators crashes, kad es klikšķiniet uz atsevišķiem interneta saites

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 3, 2008, 14:01
New Member Group

Default Klēpjdators crashes, kad es klikšķiniet uz atsevišķiem interneta saites

Hi there,

Es esmu mazliet forums ķēms un ir konstatēts, daži patiešām noderīgi padomi tiešsaistē plašu vareity problēmas ...... tagad es ceru, kāds varētu būt tip, lai palīdzētu mūsu datora vaina, jo atklāti sakot man tiešām nav ideju par viņiem!

Got Dell klēpjdatoru kuru es nopirku 2007.gada maijā. Tā darbojas Windows XP sistēmas ar Intel Centrino Duo uzlīmi uz tā. Es neko nezinu par datoriem un nevar patiešām jāizvērš pasākumi, lai attiecībā uz spec.

Ir tiešām kaitinošas viens par, izmantojot internetu. Tas piesakās soda un dažas tīmekļa vietnes (eBay, jo īpaši) varu izmantot bez visos problēmas. Citas mājas lapas ir problēma, lai gan, jo īpaši, ja noklikšķināt uz saites uz citām vietnēm. Tajā pašā laikā izmantot lietas kā Autotrader vai Rightmove, būs naudas sods līdz es gribu, klikšķiniet uz individuālo saikni ar auto / māja. Vietā, noklikšķinot uz saites, internets tiks pārtraukta un vienīgā lieta, kurā precizētas tas ir cntrl alt del un doties uz Task Manager, kur ir teikts, sistēma nereaģē. Tad piedāvā nosūtīt ziņojumu uz Microsoft, jo tā ir beigusies.

Citas sistēmas (Word, Outlook) ir ārpus tās laikā un visu sistēmu acīmredzot strādā labi. Tas netraucē pārāk daudz ar manu ikdienas izmantošanai portatīvo datoru, tā ir tikai intensīvi kaitinošas, ka dažos interneta vietnēs sistēma pārtraukt darbu un es nevaru izmantot šo konkrēto site / link. Un tas tiešām annoys Missus too!

Can anyone help?
Old Janvāris 3, 2008, 14:17
Moderator Group

Lets do ātri pārbaudīt noteikumu vai no citām ļaunprātīgām programmatūrām.

Lejupielādējiet un pārdēvēt HijackThis (HJT)
  • Double-click uz HJTInstall.
  • Noklikšķiniet uz Install pogu.
  • Tas automātiski novietot HJT in C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Pēc instalēšanas, HijackThis jāatver jums.
    • Aizvērt HijackThis un pārdēvēt to.
    • Iet uz C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Tiesības, noklikšķiniet uz HijackThis.exe un izvēlieties Pārdēvēt.
    • Tips sniper.exe un nospiediet Enter.
    • Right-click uz sniper.exe un izvēlieties Sūtīt > Desktop (izveidot īsceļu)
  • No darbvirsmas atvērts HiackThis.
  • Ja lietojat Windows Vista, pārliecinieties, ka Run As Administrator
  • Noklikšķiniet uz Vai sistēmas skenēšanu un saglabāt log failu poga
  • HijackThis skenēs un tad log atvērsies notepad.
  • Nokopējiet un ielīmējiet log in your post.
    • Nav HijackThis noteikt kaut kas vēl. Lielākā daļa no tā konstatē, būs nekaitīgi, vai pat ir.
Pat ja mums ir pārdēvēta HijackThis ir snaiperis, mēs vēl aizvien norādīs uz to, HijackThis vai HJT.

Old Janvāris 3, 2008, 15:23
New Member Group

Čau,

Paldies par ātru atbildi. Nevēlas būt nepateicīgs bet es ceru, jūs saprotat, ka es esmu mazliet aizdomīgs lejupielādes. Vai tur kaut ko varu darīt, lai palaistu pārbaudes bez lejupielādēt no nekontrolētu avotiem?
Old Janvāris 3, 2008, 17:28
Moderator Group

Es saprotu jūsu aizdomas. Vienīgais veids, kā uzzināt, ir, izmantojot instrumentus, kas ir lejupielādēta.

http://filehippo.com/

Ja vēlaties varat lejupielādēt tieši no Trend Micro. Tie ir antivīrusu, kas uztur / pašu HijackThis programmā.

http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis

Nezinu, ko vēl teikt. Check in vīruss spiegprogrammatūras un drošības forums punktos, lai redzētu, kā tas viss darbojas.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.