![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, Es esmu mazliet forums ķēms un ir konstatēts, daži patiešām noderīgi padomi tiešsaistē plašu vareity problēmas ...... tagad es ceru, kāds varētu būt tip, lai palīdzētu mūsu datora vaina, jo atklāti sakot man tiešām nav ideju par viņiem! Got Dell klēpjdatoru kuru es nopirku 2007.gada maijā. Tā darbojas Windows XP sistēmas ar Intel Centrino Duo uzlīmi uz tā. Es neko nezinu par datoriem un nevar patiešām jāizvērš pasākumi, lai attiecībā uz spec. Ir tiešām kaitinošas viens par, izmantojot internetu. Tas piesakās soda un dažas tīmekļa vietnes (eBay, jo īpaši) varu izmantot bez visos problēmas. Citas mājas lapas ir problēma, lai gan, jo īpaši, ja noklikšķināt uz saites uz citām vietnēm. Tajā pašā laikā izmantot lietas kā Autotrader vai Rightmove, būs naudas sods līdz es gribu, klikšķiniet uz individuālo saikni ar auto / māja. Vietā, noklikšķinot uz saites, internets tiks pārtraukta un vienīgā lieta, kurā precizētas tas ir cntrl alt del un doties uz Task Manager, kur ir teikts, sistēma nereaģē. Tad piedāvā nosūtīt ziņojumu uz Microsoft, jo tā ir beigusies. Citas sistēmas (Word, Outlook) ir ārpus tās laikā un visu sistēmu acīmredzot strādā labi. Tas netraucē pārāk daudz ar manu ikdienas izmantošanai portatīvo datoru, tā ir tikai intensīvi kaitinošas, ka dažos interneta vietnēs sistēma pārtraukt darbu un es nevaru izmantot šo konkrēto site / link. Un tas tiešām annoys Missus too! Can anyone help? |
|
| |||
| |||
| Lets do ātri pārbaudīt noteikumu vai no citām ļaunprātīgām programmatūrām. Lejupielādējiet un pārdēvēt HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Čau, Paldies par ātru atbildi. Nevēlas būt nepateicīgs bet es ceru, jūs saprotat, ka es esmu mazliet aizdomīgs lejupielādes. Vai tur kaut ko varu darīt, lai palaistu pārbaudes bez lejupielādēt no nekontrolētu avotiem? |
|
| |||
| |||
| Es saprotu jūsu aizdomas. Vienīgais veids, kā uzzināt, ir, izmantojot instrumentus, kas ir lejupielādēta. http://filehippo.com/ Ja vēlaties varat lejupielādēt tieši no Trend Micro. Tie ir antivīrusu, kas uztur / pašu HijackThis programmā. http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis Nezinu, ko vēl teikt. Check in vīruss spiegprogrammatūras un drošības forums punktos, lai redzētu, kā tas viss darbojas. |