mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Browsers & FTP Clienti

Register

Laptop avariază cand dau click pe link-urile de internet anumite

Reply

Thread Tools
Old 3 ianuarie 2008, 14:01
Noile state Group

Bună ziua,

Sunt un pic cam ciudat forum şi-au găsit unele cu adevarat folositoare sfaturi on-line pentru o gamă vareity de probleme ...... Eu sunt acum în speranţa de cineva ar putea avea un sfat pentru a ajuta la computer vina noastra, ca sincer eu chiar nu au nici o idee despre ele!

Am un laptop Dell, care l-am cumpărat în mai 2007. Sa ruleze pe Windows XP cu un sistem de Intel Centrino Duo autocolant pe ea. Nu ştiu nimic despre computere şi nu se poate extinde pe care-adevăr, în ceea ce priveşte spec..

Este un adevăr de un enervant privind utilizarea pe Internet. Este bine şi jurnalele de pe anumite site-uri web (ebay, în special) pot folosi fără probleme la toate. Alte site-uri sunt o problemă, deşi, în special atunci când fac clic pe link-uri către alte site-uri. În timp ce, folosind lucruri ca Autotrader sau Rightmove, acesta va fi în regulă până la Vreau să faceţi clic pe link-ul la fiecare masina / casa. La punctul de clic pe link-ul, pe internet se va opri şi singurul lucru care este de a închide la cntrl alt del şi du-te la Task Manager, unde se spune că sistemul nu răspunde. Aceasta va oferi pentru a trimite un mesaj de la Microsoft, ca acesta se închide.

Alte sisteme (Word, Outlook) nu sunt afectate toate sistemele de pe întreg teritoriul şi se pare că funcţionează corect. Ea nu se amestece prea mult cu o zi la alta utilizare a laptop-ul, este doar enervant intens ca pe unele site-uri de internet a sistemului de lucru se va opri şi nu pot folosi acest site-ul special / link-ul. Şi este adevărat annoys de doamna prea!

Poate cineva ajuta?
Old 3 ianuarie 2008, 14:17
Moderator Group

Să facem o scurtă verifica sau de a se pronunţa, în afară de malware.

Descărcaţi şi redenumiţi HijackThis (HJT)
  • Faceţi dublu-clic pe HJTInstall.
  • Click pe Instalaţi buton.
  • Se va transforma automat în loc HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • După instalare, HijackThis ar trebui să se deschidă pentru tine.
    • Inchide HijackThis şi redenumiţi-o.
    • Du-te la C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Click dreapta pe HijackThis.exe şi selectaţi Redenumire.
    • Tip în sniper.exe şi apăsaţi Introduceţi.
    • Clic-dreapta pe sniper.exe şi selectaţi Pentru a trimite > Spaţiul de lucru (crea shortcut)
  • De la spaţiul de lucru deschis HiackThis.
  • Dacă utilizaţi Windows Vista, asiguraţi-vă că Executare ca administrator
  • Click pe Fă-un sistem de scanare şi salva un fişier de log buton
  • HijackThis va scana şi apoi un jurnal se va deschide în Notepad.
  • Copiaţi şi lipiţi apoi conectaţi-vă posta.
    • Nu au Hijackthis repara nimic încă. Cea mai mare parte a ceea ce se constată va fi inofensiv sau chiar necesare.
Chiar dacă ne-am redenumit HijackThis la lunetist, ne vom referi în continuare să-l ca HijackThis sau HJT.

Old 3 ianuarie 2008, 15:23
Noile state Group

Salut,

Multumesc pentru rapid răspuns. Nu doresc să fie nerecunoscător, dar sper că aţi înţeles că eu sunt un pic suspecte de download-uri. Este ceva ce pot face pentru a rula controalele fără descărcarea de bifat surse?
Old 3 ianuarie 2008, 17:28
Moderator Group

Am înţeles dumneavoastră suspiciuni. Singura modalitate de a afla este utilizând instrumentele care au de a fi descărcate.

http://filehippo.com/

Dacă doriţi, puteţi descărca direct de la Trend Micro. Ele sunt de antivirus vânzătorii care menţine / proprii de HijackThis program.

http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis

Nu ştiu ce altceva să spun. Verificaţi posturi în virus spyware & securitate forumuri pentru a vedea modul în care toate lucrarile.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.