![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj,
Som trochu podivín fórum a zistili niektoré naozaj užitočné tipy online pre celú vareity problémov ...... Teraz som dúfal, že niekto môže mať tip na pomoc náš počítač chyba, pretože úprimne povedané som naozaj nemajú predstavu o ne! Máte notebook Dell, ktorý som kúpil v máji 2007. Jeho beží na systéme Windows XP s procesorom Intel Centrino Duo nálepka na nej. Viem, že nič o počítačoch a nemôže naozaj rozšíriť, že pokiaľ ide o špec. Táto je naozaj otravné jedného týkajúceho sa pomocou internetu. Je prihlási na jemné a niektorými servery (eBay, a to najmä) môžem použiť bez problémov na všetkých. Ostatné servery sú problém, ale hlavne, keď kliknete na odkazy na iné stránky. Kým používanie veci ako Autotrader alebo Rightmove, bude pokuta až chcem kliknúť na jednotlivé odkaz na auto / dom. V okamihu kliknutí na odkaz, na internete sa zastaví a jediná vec, ktorá odstraňuje je, aby cntrl alt del a ísť do Správcu úloh, kde sa hovorí, že systém je nezodpovedá. Bude potom ponúkne pre odoslanie správy na Microsoft, pretože zavrie. Ostatné systémy (Word, Outlook) sú ovplyvnené celé a všetky systémy pracujú podľa všetkého v poriadku. Je neruší príliš so svojou každodenné používanie notebooku, je to práve intenzívne nepríjemný, že na niektorých internetových stránkach sa bude systém prestane fungovať a nemůžu používať konkrétne miesta / link. A je naozaj nudí pani taky! Môže niekto pomoct? |
|
|
|||
|
|||
|
Umožňuje vykonať rýchlu kontrolu na článok alebo na malware.
Stiahnite a premenujte HijackThis (Hjt)
|
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar,
vďaka za rýchlu odpoveď. , Ktoré si neželajú byť nevděčný, ale dúfam, že chápete, že som trochu podozrivé z BitTorrent. Existuje niečo čo môžem urobiť pre spustenie kontroly bez stiahnutia z nezapísanú zdrojov? |
|
|
|||
|
|||
|
Chápem vaše podozrenie. Jediným spôsobom, ako zistiť, je použitie nástroja, ktoré majú byť stiahnuté.
http://filehippo.com/ Ak sa vám páči môžete si ho stiahnuť priamo od Trend Micro. Sú antivírusové predajcov, ktorí udržiavajú / vlastné HijackThis program. http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis Neviete, čo iného povedať. Pozrite sa na miesta v virus spyware a bezpečnosť fóra a uvidíte, ako to všetko funguje. |