мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Броусерс & ФТП Клијенти

Register

Лаптоп црасхес кад кликнем на одређеним интернет везе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. јануар 2008, 14:01
Нови члан групе

Default Лаптоп црасхес кад кликнем на одређеним интернет везе

Хи тхере,

Ја сам мало форум наказа и стекао неке заиста корисне савете онлине за широки вареиты проблема ...... сад сам надајући неко може имати савета како би помогли наш рачунар мана, као што искрено ја стварно немам појма о њима!

Имаш Делл лаптоп који сам купио у мају 2007. Његова се изводи на систему Уиндоус КСП са Интел Центрино Дуо налепницу на себи. Знам ништа о рачунарима, а не може стварно да се прошире на што се тиче шпекулација.

Године је стварно узнемирујући један у вези коришћења интернета. То се пријављује на ситно и одређена уеб места (еБаы, посебно) не могу користити без икаквих проблема на све. Остале уеб странице су проблем ипак, поготово кад кликнем на линкове на друге странице. Док користите ствари попут Аутотрадер или Ригхтмове, она ће бити у реду до желим кликните на линк за појединачне аутомобил / кућу. На тачки кликнете на линк, на интернету ће се прекинути и једина ствар која брише се жели да цнтрл алт дел и иду на задатак манагер, где се говори систем не реагује. Она ће тада понуду послати поруку на Мицрософт јер затвара.

Друге системе (Уорд, Оутлоок) су недирнут и сви системи широм наводно раде добро. То не мијешати превише са својим свакодневним коришћење у лаптоп, он је само јако смета да је на неким сајтовима систем ће престати да раде, а ја не могу да користе ту одређену презентацију / линк. И то стварно анноыс госпођа је превише!

Може било ко помоћ?
Old 3. Мар 2008, 14:17
Модератор / ица групе

Омогућава брзу проверу учинити да владају или смањење штетних садржаја.

Преузмите и преименовање ХијацкТхис (ХЈТ)
  • Двапут кликните на ХЈТИнсталл.
  • Кликните на Инсталација дугме.
  • Бит ће аутоматски ХЈТ место у Ц: \ Програм Филес \ ТрендМицро \ ХијацкТхис \ ХијацкТхис.ексе.
  • Након инсталације, ХијацкТхис требало отворити за вас.
    • Затвори ХијацкТхис и преименујте га.
    • Иди на Ц: \ Програм Филес \ Тренд Мицро \ХијацкТхис.ексе
    • Десним тастером миша кликните на ХијацкТхис.ексе и изаберите Преименовање.
    • Унесите снипер.ексе и притисните Ентер.
    • Десним тастером миша кликните на снипер.ексе и изаберите Пошаљи на > Десктоп (створити пречицу)
  • Из отворених ХиацкТхис десктоп.
  • Ако користите систем Уиндоус Виста, свакако Покрени као администратор
  • Кликните на Да ли је систем скенирати и чување лог датотеку буттон
  • ХијацкТхис це скенирати а затим и пријава ће се отворити у Нотепад.
  • Копирајте и налепите затим се пријавите у ваш пост.
    • Немате Хијацктхис поправити ништа још. Већина онога што ће се пронађе безопасни или чак захтева.
Иако смо на преименовали ХијацкТхис снајпер, ми ћемо и даље се односи на то као ХијацкТхис или ХЈТ.

Old 3. Мар 2008, 15:23
Нови члан групе

Здраво,

хвала за брз одговор. Не желе да буде незахвалан, али надам се да разумете да сам мало сумњиво од преузимања. Има ли било што могу учинити за извођење провера без преузимања из непроверени извора?
Old 3. Мар 2008, 17:28
Модератор / ица групе

Разумем ваше сумње. Једини начин да сазнате је помоћу алатке које треба преузети.

хттп://филехиппо.цом/

Ако желите, можете скинути директно са Тренд Мицро. Они су продавци који Антивирусни одржавати / власник ХијацкТхис програмом.

хттп://ууу.трендсецуре.цом/портал/ен...олс/хијацктхис

Не знам шта друго рећи. Проверите постс ин вирус спыуаре и безбедност форуме да видим како то све функционише.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Леви Ацтинг Лике Кликните десним кликом, Неед Опен Уиндоу Други Опен Линкови? Блитзгирл42 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 17. јуна 2009 12:08
Кад кликнем на линк на мој Уиндоус Маил То не одвези ме на Интернет странице Ићи Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 0 16. јуна 2009 12:35
Интернет Експлорер, линкови Отвара се у новом прозору Демтсцхук Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 5 12 април 2009 02:29
Интернет Црасхес Када Схаринг бандуидтх ксерксесјц28 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 19 3 април 2008 19:14
Леви клик на Лаптоп Миш не ради? ц02асм Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 28 новембар 2007 01:00
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц