![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben bir forum ucube bir bit ve yaşıyorum gerçekten yararlı ipuçları sorunları ...... geniş bir vareity online bulduğunuzda şimdi birisi bilgisayar hatası yardım için bir ipucu olabilir gibi açıkçası gerçekten onlar hakkında hiçbir fikrim yok umut ediyorum! Var I May 2007 yılında satın bir Dell dizüstü. Üzerinde Intel Centrino Duo etiket ile Windows XP sistem üzerinde çalışıyor. Ben bilgisayarlar hakkında bir şey ve o kadar ilgili özel genişletmek değil biliyorum. Bu çok can sıkıcı bir internet kullanarak ilgili olduğunu. Bazı web siteleri güzel ve (ebay, özellikle) ben hiç sorunsuz kullanabilirsiniz girer. Diğer web siteleri de bir sorun, özellikle diğer sitelere bağlantılar tıkladığımda vardır. Kadar tıklayın araç için bireysel bağlantıyı istediğiniz Whilst Autotrader veya Rightmove gibi kullanarak, bu kadar iyi olacak / ev. Bağlantıyı tıklayarak bir noktada, internet ve bu Alt Del cntrl için ve görev yöneticisi, gitmek olduğunu temizler tek şey durur burada sistem yanıt vermiyor diyor. Olarak kapatır Daha sonra, Microsoft bir mesaj göndermek için sunacaktır. Diğer Sistemler (Word, Outlook) ve boyunca tüm sistemler görünüşte sorunsuz çalışır etkilenmez vardır. Bu dizüstü günü kullanmak için gün, bu sadece son derece rahatsız edici çok fazla müdahale etmez, sistem çalışma durur ve söz konusu site / bağlantısını kullanamazsınız bazı İnternet sitelerinde. Ve gerçekten de bayan annoys! Can anyone help? |
|
| |||
| |||
| Olarak veya kötü amaçlı yazılım kural hızlı bir kontrol ederim sağlar. İndirme ve yeniden adlandırmak HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Merhaba, hızlı cevap için teşekkürler. Değil nankör olmak isteyen ama bu biraz indirme kuşku yaşıyorum anlamak umuyoruz. Ben işaretlemeyin kaynaklardan indirilmesi ile kontrol çalıştırmak için yapabileceğiniz bir şey var mı? |
|
| |||
| |||
| Senin şüpheleri anlıyorum. Indirilebilir bulmak için tek yolu var araçlar kullanıyor. http://filehippo.com/ Eğer doğrudan Trend Micro indirebilirsiniz gibi. Onlar korumak antivirüs satıcıları / bu HijackThis programı kendi bulunmaktadır. http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis Ne demek biliyor musunuz. Casus yazılım, virüs ve güvenlik forumlarda yazıların kontrol edin nasıl tüm çalışır. |