менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Ноутбук падає, коли я натискаю на певні Інтернет-посилання

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 січня 2008, 14:01
Нові члени групи

Default Ноутбук падає, коли я натискаю на певні Інтернет-посилання

Привіт там,

Я трохи форуму Freak і знайшли деякі дійсно корисні поради онлайн для широкого vareity проблем ...... Тепер я сподіваюся, хтось, можливо, відгук, щоб допомогти нашим комп'ютер винен, так само відверто, я дійсно поняття не мають про них!

Got ноутбук Dell, який я купив у травні 2007 року. Його роботи в системі Windows XP з Intel Centrino Duo наклейкою на ньому. Я нічого не знаю про комп'ютери і не може реально розширити, що відносно Spec.

Це дійсно дратує одне щодо використання Інтернету. Він реєструє з образотворчого та деякі веб-сайти (Ebay, зокрема), я можу використовувати без будь-яких проблем на всіх. Інші веб-сайти представляють собою проблему, хоча, особливо, коли я натискаю на посилання на інші сайти. При одночасному використанні речей, як AutoTrader або Rightmove, це буде добре, поки я хочу натиснути на окремі посилання на автомобіль / буд. У момент натискання на посилання в Інтернеті, зупинити і єдина річ, яка очищає, щоб вона на ділі CNTRL Alt і йти до диспетчера завдань, де він стверджує, що система не відповідає. Потім він пропонує, щоб відправити повідомлення для Microsoft як вона закривається.

Інші системи (Word, Outlook), не змінюються у всьому і для всіх систем мабуть працювати нормально. Він не втручається занадто багато з мого щоденного використання ноутбука, це просто сильно дратує, що на деяких інтернет-сайтів система перестане працювати і я не можу використовувати цей конкретний сайт / посилання. І це дійсно дратує господиня теж!

Чи можна допомогти?
Old 3 січня 2008, 14:17
Модератор групи

Давайте робити швидко перевірити правила або зменшення шкідливого ПЗ.

Завантажити та перейменувати HijackThis (HJT)
  • Двічі клацніть на HJTInstall.
  • Натисніть на Встановити кнопки.
  • Вона буде автоматично помістить в HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Після установки, HijackThis має відкрити для вас.
    • Закрити HijackThis і перейменувати її.
    • Перейти в C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Клацніть правою кнопкою на HijackThis.exe і виберіть Перейменувати.
    • Введіть sniper.exe та натисніть Увійти.
    • Клацніть правою кнопкою миші на sniper.exe і виберіть Відправити > Desktop (Створити ярлик)
  • На робочому столі відкритою HiackThis.
  • Якщо ви використовуєте Windows Vista, переконайтеся, що Запуск від імені адміністратора
  • Натисніть на Виконайте перевірку системи і зберігати в лог-файл Кнопка
  • HijackThis буде сканувати, а потім увійти відкриється в блокноті.
  • Скопіюйте та вставте увійти вашу посаду.
    • Не мають Hijackthis виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть вимагати.
Навіть якщо ми перейменували HijackThis для снайпера, ми все-таки будемо називати його або HijackThis HJT.

Old 3 січня 2008, 15:23
Нові члени групи

Привіт,

Спасибі за швидку відповідь. Не бажаючи бути невдячною, але я сподіваюся, ви розумієте, що я трохи підозрілим завантажень. Чи є що я можу зробити, щоб запустити перевірку, не завантажуючи з Необмежений джерел?
Old 3 січня 2008, 17:28
Модератор групи

Я розумію ваші підозри. Єдиний спосіб з'ясувати це за допомогою інструментів, які повинні бути завантажені.

http://filehippo.com/

Якщо ви любите ви можете завантажити його прямо з Trend Micro. Вони є антивірусні постачальники, які підтримують / власні програми HijackThis.

http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis

Чи не знаю, що сказати. Перевірити посад у шпигунських Вірус & Security форумах щоб побачити, як все це працює.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.