![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, Я трохи форуму Freak і знайшли деякі дійсно корисні поради онлайн для широкого vareity проблем ...... Тепер я сподіваюся, хтось, можливо, відгук, щоб допомогти нашим комп'ютер винен, так само відверто, я дійсно поняття не мають про них! Got ноутбук Dell, який я купив у травні 2007 року. Його роботи в системі Windows XP з Intel Centrino Duo наклейкою на ньому. Я нічого не знаю про комп'ютери і не може реально розширити, що відносно Spec. Це дійсно дратує одне щодо використання Інтернету. Він реєструє з образотворчого та деякі веб-сайти (Ebay, зокрема), я можу використовувати без будь-яких проблем на всіх. Інші веб-сайти представляють собою проблему, хоча, особливо, коли я натискаю на посилання на інші сайти. При одночасному використанні речей, як AutoTrader або Rightmove, це буде добре, поки я хочу натиснути на окремі посилання на автомобіль / буд. У момент натискання на посилання в Інтернеті, зупинити і єдина річ, яка очищає, щоб вона на ділі CNTRL Alt і йти до диспетчера завдань, де він стверджує, що система не відповідає. Потім він пропонує, щоб відправити повідомлення для Microsoft як вона закривається. Інші системи (Word, Outlook), не змінюються у всьому і для всіх систем мабуть працювати нормально. Він не втручається занадто багато з мого щоденного використання ноутбука, це просто сильно дратує, що на деяких інтернет-сайтів система перестане працювати і я не можу використовувати цей конкретний сайт / посилання. І це дійсно дратує господиня теж! Чи можна допомогти? |
|
| |||
| |||
| Давайте робити швидко перевірити правила або зменшення шкідливого ПЗ. Завантажити та перейменувати HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Привіт, Спасибі за швидку відповідь. Не бажаючи бути невдячною, але я сподіваюся, ви розумієте, що я трохи підозрілим завантажень. Чи є що я можу зробити, щоб запустити перевірку, не завантажуючи з Необмежений джерел? |
|
| |||
| |||
| Я розумію ваші підозри. Єдиний спосіб з'ясувати це за допомогою інструментів, які повинні бути завантажені. http://filehippo.com/ Якщо ви любите ви можете завантажити його прямо з Trend Micro. Вони є антивірусні постачальники, які підтримують / власні програми HijackThis. http://www.trendsecure.com/portal/en...ols/hijackthis Чи не знаю, що сказати. Перевірити посад у шпигунських Вірус & Security форумах щоб побачити, як все це працює. |