![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, ако това е в грешен раздел ... Кога АЗ обувка ми лаптоп нагоре, безжичен е свързан и аз може да получите в MSN няма проблем. Въпреки това, когато отворите Internet Explorer, то се отваря, но нищо не товари. Когато стартирам моя лаптоп, всичко работи добре. Някой да знае какво става тук? Имам Acer се стремят 5050 лаптоп с Windows Vista. Наздравици. |
|
| |||
| |||
| Това е неудобно. Да не използвате последната версия на IE (което би било ie7 или IE8 ако искате бета)? Ако не, опитайте да инсталирате това. Ако вече сте използвайки най-новата версия, опитайте да го инсталирате повторно. |
|
| |||
| |||
| Проблем може да лежа с вашия рутер? |
|
| |||
| |||
| Другият компютър свързан към рутера ми не е проблем, нито пък ми стар лаптоп. Това не се случва всеки ден. Днес той работи както обикновено, когато аз booted ми лаптопа. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво всъщност се случва, когато отворите Internet Explorer?
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали други браузъри, за да видите дали проблемът все още се случва? Препоръчвам опера или Firefox. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Моят емайл адрес Hotmail, така че не може да получи реално върху моите писма, докато не рестартирате. Моята начална страница е зададено като MSN.co.uk |
|
| |||
| |||
| Свалих Firefox но не срещат същия проблем = ( Това се случва ежедневни сега, това е движеща ме стената. Понякога дори и понякога трябва да рестартирате лаптоп два пъти. |
|
| |||
| |||
| Инвалиди всички защитни стени и най-ниските настройки в интернет настройки, за да види дали Терес разлика? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Очаквам това да бъде зловреден софтуер свързани. Отидете в Вирус, шпионски софтуер & Сигурност форум Правя всичко в първия пост в това пункт. След това започнете нова тема в този форум и публикация на отвличане Този дневник сте създали. Казват, че имат този проблем и връзката назад, ако е възможно. Някой ще изглежда над нея и предложения курс на действие.