![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Omlouváme se, pokud je to ve špatné sekci ... Když jsem boot do mého notebooku, je bezdrátové připojení a můžu nasednout MSN žádný problém. Nicméně, když jsem otevřít internet explorer otevře ale nic zatížení. When I restart my laptop, to všechno funguje v pohodě. Ví někdo, co se děje tady? Mám notebook Acer Aspire 5050 s Windows Vista. Na zdraví. |
|
| |||
| |||
| To je trapné. Jste s použitím nejnovější verze IE (což by bylo IE7 a IE8 pokud chcete beta)? Pokud ne, zkuste upgradovat na to. Pokud již používáte nejnovější verzi, zkuste to znovu. |
|
| |||
| |||
| Problém by mohl spočívat na routeru? |
|
| |||
| |||
| Druhý počítač připojený k mému routeru nemá problém ani můj starý notebook. Nemá náhodou každý den. Dnes pracuje jako obvykle, když jsem nastartoval můj notebook. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co vlastně děje, když otevřete Internet Explorer?
| |||
| |||
| Zkoušeli jste jiné prohlížeče, abyste zjistili, zda problém přetrvává? Doporučuji i operu nebo Firefox. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Moje adresa je hotmail, takže nemohu skutečně dostat na můj e-mailů, dokud jsem restart. Moje hlavní stránka je nastavena jako MSN.co.uk |
|
| |||
| |||
| I stáhli Firefox, ale jsem se setkal se stejným problémem = ( Je to každodenní nyní děje, je to hnací mě zeď. Někdy jsem dokonce někdy musím restartovat notebook dvakrát. |
|
| |||
| |||
| Zdravotně postižení všech firewallů a nastavit nejnižší nastavení v nastavení internetu a zjistit, jestli theres rozdíl? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Očekávám, že by mohly být spojené malware. Přejít na Virus, spyware a bezpečnost Fórum Dělat všechno na první místo v tento post. Pak začít nové vlákno v tomto fóru a příspěvek na únos To log jste vytvořili. Že jste se s tímto problémem a odkaz zpět pokud je to možné. Někdo bude vypadat po ní a navrhnout řešení.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bezdrátová síť funguje na můj laptop, ne Desktop | roscoe72003 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 30.září 2009 18:04 |
| Bezdrátový internet funguje pouze na jeden notebook, ale jiné ne | starsun | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 22. května 2009 14:21 |
| Firefox havarovalo - Teď č. Browser Díla | Woody11 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 12. dubna 2009 06:17 |
| My Laptop Mějte Restart | GREGLOVE | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 21. červenec 2008 00:06 |
| Externí pevný disk funguje na notebooku, ale nikoli ks | sqwiggly | Drives & Removable Media | 7 | 14. listopadu 2007 07:22 |
| Thread Nástroje | |
| |