![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Oprostite ako je ovo u krivoj sekciji ... Našto JA čizma moj laptop up, bežični je povezan i ja mogu dobiti na MSN bez problema. Međutim, kad sam ga otvorili Internet Explorer, ali ništa ne otvara opterećenja. Našto JA ponovno pokretanje moj laptop, on sve radi fino. Bilo tko znati što se dešava ovdje? Imam Acer stremiti 5050 laptop sa Windows Vista. Živjeli. |
|
| |||
| |||
| To je neugodan. Jeste li koristite najnoviju verziju IE (što bi bilo IE7 i IE8 ako želite beta)? Ako ne, probajte Nadogradnjom na to. Ako već koristite najnoviju verziju, pokušajte ponovno instalirajte ga. |
|
| |||
| |||
| Problem bi mogao položiti s vašim ruter? |
|
| |||
| |||
| Drugi računalo spojeno na moj usmjerivač nije problem, niti moj stari laptop. To se ne događa svaki dan. Danas je radila kao i obično kada sam booted moj laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što zapravo događa kada otvorite Internet Explorer?
| |||
| |||
| Jeste li pokušao drugim preglednicima da vidi je li se problem i dalje pojavljuje? JA preporučiti operu ili Firefox. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Moje e-mail adresa je Hotmail, pa mi ne može zaista dobiti na moj e-mail poruka dok sam restart. Moja početna stranica je postavljena kao MSN.co.uk |
|
| |||
| |||
| Ja skinuti Firefox ali sam naišao na isti problem = ( To se događa svakodnevni sada, to je vozeći mene zid. Ponekad sam čak i ponekad morati ponovno pokrenuti laptop dvaput. |
|
| |||
| |||
| Onemogućene sve firewall i postavi najniže postavke u programu Internet postavke vidjeti ako theres razlika? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Očekujem da bi mogle biti štetne sadržaje vezane. Idite na Virus, Spyware i sigurnost Forum Učiniti sve u prva dužnost u ovo post. Potom pokrenuti novi thread na tom forumu i poslati Hijack zapisnika To ste stvorili. Recimo imate taj problem i ako je moguće povezati leđa. Netko će pregledati ga i predložiti tijek radnje.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Wireless Network Utvrde za moj laptop, ne Desktop | roscoe72003 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 30 rujan 2009 18:04 |
| Bežični internet radi samo na jednom, ali ne Ostali Laptop | starsun | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 22. svibanj 2009 14:21 |
| Firefox Has pala - Sada Nema Browser Works | Woody11 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 12. travanj 2009 06:17 |
| Moj laptop Drľite Restart | GREGLOVE | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 21. srpnja 2008 00:06 |
| Vanjski hard disk radi na laptop, ali ne pc | sqwiggly | Drives & Izmjenjivi mediji | 7 | 14. studeni 2007 07:22 |
| Thread Tools | |
| |