![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Bocs, ha ez a rossz rész ... Amikor boot up my laptop, wireless csatlakozik, és én tud kap-ra MSN nem probléma. Azonban, amikor nyílt az Internet Explorer megnyitja de semmi terhelést. Amikor újraindítja az én laptop, minden működik jól. Tudja valaki, mi van itt? Van egy Acer Aspire 5050 laptop a Windows Vista. Egészségére. |
|
| |||
| |||
| Ez kínos. Ön a legújabb verziójú IE (ami IE7 vagy IE8, ha azt szeretné béta)? Ha nem, próbálja ki, hogy a korszerűsítés. Ha már a legújabb verzió, próbáld meg újratelepíteni. |
|
| |||
| |||
| Probléma lehet meg az útválasztó? |
|
| |||
| |||
| A többi számítógép csatlakozik az én router nem az a probléma, sem a régi laptop. Ez nem történhet meg minden nap. Ma már dolgoztam, mint rendesen, mikor házipapucs my laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi történik, ha valóban megnyitja az Internet Explorer?
| |||
| |||
| Már próbáltam más böngészőkben, hogy ha a probléma még mindig előfordul? Azt ajánlom az Opera vagy a Firefox. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Saját e-mail címet a hotmail, úgyhogy valóban nem kap rá az én e-maileket, amíg nem restart. Saját kezdőlapként van beállítva, mint MSN.co.uk |
|
| |||
| |||
| Letöltöttem a Firefox, de találkozik ugyanaz probléma = ( Ez történt most a mindennapi, a vezetői föl a falra. Néha én is néha, hogy újra a laptop kétszer. |
|
| |||
| |||
| Fogyatékkal élő valamennyi tűzfal, és a legalacsonyabb beállítások az Internet beállítások, hátha ott a különbség? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt várom, lehet, hogy rosszindulatú programok kapcsolódnak. Menj a Vírus, kémprogram és Biztonsági Fórum Tesz minden Az első pozíciót ez post. Akkor egy új téma az, hogy a fórum és a post megrabol Ez a napló neked teremtett. Mondd, van ez a probléma, és link vissza, ha lehet. Valaki fogja át, és arra utalnak, hogy a lépést.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vezeték nélküli hálózati Works for My laptop, nem asztali | roscoe72003 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | Szeptember 30, 2009 18:04 |
| Vezeték nélküli internet csak egy laptop, de másokat nem | starsun | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 22. május 2009 14:21 |
| Firefox úgy lefagyott - Most nincs böngészőellenőrző Művek | Woody11 | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 12. április 2009 06:17 |
| My Laptop Keep Újraindítási | GREGLOVE | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 21. július 2008 00:06 |
| A külső merevlemezt működik laptop, de nem pc | sqwiggly | Drives & Removable Media | 7 | 14. november 2007 07:22 |
| Téma eszközök | |
| |