![]() |
|
| |||
| |||
| מצטער אם זה לא נכון את החלק ... כשאני האתחול הנייד שלי למעלה, הוא מחובר אלחוטית ואני יכול לקבל על גבי MSN אין בעיה. עם זאת, כאשר אני פותח את Internet Explorer פותח את זה אבל לא המון. כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב הנישא, הכל עובד בסדר. מישהו יודע מה קורה כאן? יש לי לשאוף Acer 5050 הנייד עם Windows Vista. לחיים. |
|
| |||
| |||
| זה מביך. האם אתה משתמש בגירסה העדכנית של IE (אשר יהיה IE7, או אם אתה רוצה IE8 ביתא)? אם לא, נסה לשדרג את זה. אם אתה כבר משתמש בגירסה העדכנית, נסה את זה מחדש. |
|
| |||
| |||
| הבעיה עלולה מטילים עם הנתב שלך? |
|
| |||
| |||
| שאר המחשב מחובר הנתב שלי אין את הבעיה, ולא עשה את הנייד הישן שלי. זה לא קורה כל יום. כיום הוא עובד כרגיל כשאני booted הנייד שלי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה באמת קורה כאשר אתה פותח את Internet Explorer?
| |||
| |||
| האם ניסית בדפדפן אחר כדי לראות אם הבעיה עדיין מתרחשת? אני ממליץ Firefox או Opera. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
את כתובת הדוא"ל שלי היא Hotmail, אז אני באמת לא יכול לקבל את הדואר האלקטרוני על גבי עד שאני מחדש. דף הבית שלי הוא מוגדר כ MSN.co.uk |
|
| |||
| |||
| אני הורדתי את Firefox, אבל אני נתקל באותה בעיה = ( זה קורה כל יום עכשיו, זה נסיעה אותי לקיר. לפעמים אני אפילו לפעמים יש להפעיל מחדש את המחשב הנישא פעמיים. |
|
| |||
| |||
| לא זמין כל חומות האש הנמוכה ביותר ולהגדיר הגדרות הגדרות אינטרנט כדי לראות אם theres הבדל? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מצפה שזה עשוי להיות קשור תוכנה זדונית. עבור אל וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה פורום לעשות הכול את ההודעה הראשונה ב זה לכתוב. לאחר מכן להתחיל פתיל חדש באותו פורום לחטוף לכתוב את יומן זה שיצרת. תגיד אתה נתקל בבעיה הקישור האחורי, אם ניתן. מישהו יראה אותו מעל מציעים קורס של פעילות.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רשת אלחוטית עבור מחשב נישא עובד, לא שולחן העבודה שלי | roscoe72003 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 30 ספטמבר 2009 18:04 |
| אינטרנט אלחוטי עובד רק על אחד, אך לא אחר Laptop | starsun | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 22 מאי 2009 14:21 |
| Firefox קרס - עכשיו הדפדפן לא עובד | Woody11 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | -12 לאפריל 2009 06:17 |
| אזור שמור Laptop הפעל מחדש | GREGLOVE | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 21st יולי 2008 00:06 |
| כונן קשיח חיצוני עובד על המחשב הנייד, אך לא | sqwiggly | כוננים & נשלפת | 7 | 14th נובמבר 2007 07:22 |
| שרשרת כלים | |
| |