![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome, jei tai ne tame skyriuje ... When I boot my Laptop iki, bevielis yra prijungtas ir galiu gauti ant MSN jokių problemų. Tačiau, kai aš atidarau internet explorer tai atsidaro, bet nieko krovinius. Kai aš paleiskite mano nešiojamojo kompiuterio, viskas veikia puikiai. Anybody know what's up here? Turiu Acer Aspire 5.050 nešiojamas kompiuteris su Windows Vista. Į sveikatą. |
|
| |||
| |||
| Tai nepatogu. Ar Jūs naudojate naujausią programos versiją IE (kuris būtų IE7 ar IE8 jei norite beta)? Jei ne, pabandykite atnaujinti į tai. Jei jau naudojate naujausią versiją, pabandyti įdiegti jį. |
|
| |||
| |||
| Problema gali gulėti su router? |
|
| |||
| |||
| Kitas kompiuteris, prijungtas prie mano maršrutizatorius nėra problema, taip pat nebuvo mano senas nešiojamas. Tai neatsitinka kasdien. Šiandien jis dirbo kaip įprasta, kai aš įkelti savo laptopa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas iš tikrųjų nutinka, kai atidarote Internet Explorer?
| |||
| |||
| Ar bandėte kitų naršyklių pamatyti, jei problema vis dar vyksta? Rekomenduočiau Opera arba Firefox. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Mano elektroninio pašto adresą "Hotmail", todėl aš negaliu iš tikrųjų gauti į savo elektroninį paštą, kol aš iš naujo. Mano namų puslapis nustatytas kaip MSN.co.uk |
|
| |||
| |||
| I downloaded Firefox, bet aš susidūrė su ta pačia problema = ( Tai vyksta kasdien dabar vairavimo mane sienos. Kartais aš net kartais iš naujo nešiojamas kartus. |
|
| |||
| |||
| Neįgaliesiems visas užkardas ir nustatyti mažiausią nustatymus interneto nustatymus, ar Theres skirtumas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikiuosi, kad ji gali būti žalinga programine įranga susijusios. Pereiti į Virus, Spyware & Security Forumas Daryti viskas į pirmą postą šitas paštu. Tada pradėti naują temą forume, kad ir po Hijack Šis žurnalas sukūrėte. Tarkime, jūs susiduriate su šia problema ir nuorodų atgal, jei įmanoma. Kažkas atrodys per ji ir pasiūlyti veiksmų eigą.