![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niestety, jeżeli jest to zły punkt ... Kiedy mój laptop do rozruchu, bezprzewodowy jest podłączony i mogę dostać na MSN żaden problem. Jednak, kiedy Otwórz program Internet Explorer otwiera ale nie ładuje. Kiedy ponownie uruchomić mojego laptopa, to wszystko działa poprawnie. Anybody know what's up here? Mam laptopa Acer Aspire 5050 z systemem Windows Vista. Wiwaty. |
|
| |||
| |||
| That's awkward. Czy używasz najnowszej wersji IE (która byłaby IE7 lub IE8 jeśli chcesz beta)? Jeśli nie, spróbuj aktualizacji do tego. Jeżeli już używasz najnowszej wersji, spróbuj go ponownie zainstalować. |
|
| |||
| |||
| Problem może spoczywać router? |
|
| |||
| |||
| Innego komputera podłączonego do mojego routera nie ma problemu, ani moim starym laptopie. Nie zdarza się to codziennie. Dziś pracował jak zwykle, kiedy uruchamiany mój laptop. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co naprawdę dzieje się podczas otwierania programu Internet Explorer?
| |||
| |||
| Czy próbowali innych przeglądarkach, aby sprawdzić, czy problem nadal występuje? Polecam Opera lub Firefox. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Mój adres e-mail hotmail, więc nie mogę rzeczywiście dostać się na moje e-maile do I restart. Moja strona główna jest ustawiona jako MSN.co.uk |
|
| |||
| |||
| Ściągnąłem Firefox ale napotkał ten sam problem = ( To dzieje się codziennie, to kierowcy mnie ściany. Czasami nawet czasami trzeba ponownie uruchomić laptopa dwukrotnie. |
|
| |||
| |||
| Wyłączone wszystkie firewalle i ustawić najniższą ustawienia internetowe ustawienia, aby sprawdzić, czy theres różnica? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam nadzieję, może to być związane z malware. Idź do Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Forum Bezpieczeństwa Zrobić wszystko w pierwszy post w to post. Następnie należy rozpocząć nowy wątek na tym forum i post Hijack Ten dziennik utworzony. Powiedz masz ten problem i związek z powrotem, jeśli to możliwe. Ktoś będzie nad nim i wskazują kierunek działań.
![]() |
|
| Zakładki |