![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa, ak je to v zlej sekcii ... Keď som boot do môjho notebooku, je bezdrôtové pripojenie a můžu nasadnúť MSN žiaden problém. Avšak, keď som otvoriť internet explorer otvorí ale nič zaťaženie. When I restart my laptop, to všetko funguje v pohode. Vie niekto, čo sa deje tu? Mám notebook Acer Aspire 5050 s Windows Vista. Na zdravie. |
|
| |||
| |||
| To je trápne. Ste s použitím najnovšej verzie IE (čo by bolo IE7 a IE8 ak chcete beta)? Ak nie, skúste upgradovať na to. Ak už používate najnovšiu verziu, skúste to znova. |
|
| |||
| |||
| Problém by mohol spočívať na routeru? |
|
| |||
| |||
| Druhý počítač pripojený k môjmu routeru nemá problém ani môj starý notebook. Nemá náhodou každý deň. Dnes pracuje ako zvyčajne, keď som štartoval môj notebook. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo vlastne deje, keď otvorte Internet Explorer?
| |||
| |||
| Skúšali ste iného prehliadača, aby ste zistili, či problém pretrváva? Doporučuji i operu alebo Firefox. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Moja adresa je hotmail, takže nemôžem skutočne dostať na môj e-mailov, kým som restart. Moja hlavná stránka je nastavená ako MSN.co.uk |
|
| |||
| |||
| I prevzali Firefox, ale som sa stretol s rovnakým problémom = ( Je to každodenný teraz deje, je to hnacie mě stenu. Niekedy som dokonca niekedy musím reštartovať notebook dvakrát. |
|
| |||
| |||
| Zdravotne postihnutí všetkých firewallov a nastaviť najnižšej nastavenia v nastavení internetu a zistiť, jestli Theres rozdiel? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Očakávam, že by mohli byť spojené malware. Prejsť na Virus, spyware a bezpečnosť Fórum Robiť všetko na prvé miesto v tento post. Potom začať nové vlákno v tomto fóre a príspevok na únos To log ste vytvorili. Že ste sa s týmto problémom a odkaz späť ak je to možné. Niekto bude vyzerať po nej a navrhnúť riešenia.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Bezdrôtová sieť funguje na môj laptop, nie Desktop | roscoe72003 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 30.září 2009 18:04 |
| Bezdrôtový internet funguje iba na jeden notebook, ale ostatné nie | starsun | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 22. mája 2009 14:21 |
| Firefox havarovalo - Teď č Browser Diela | Woody11 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 12. apríla 2009 06:17 |
| My Laptop Majte Restart | GREGLOVE | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 21. júl 2008 00:06 |
| Externý pevný disk funguje na notebooku, ale nie ks | sqwiggly | Drives & Removable Media | 7 | 14. novembra 2007 07:22 |
| Thread Tools | |
| |