![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Опростите ако је ово у кривој секцији ...
Нашто ЈА чизма мој лаптоп уп, радио је повезан и ја могу добити на МСН без проблема. Међутим, кад сам га отворите Интернет Експлорер, али ништа не отвара оптерећења. Нашто ЈА поновно покретање мој лаптоп, он све ради фино. Било ко да зна шта се дешава овде? Имам Ацер стремити 5050 лаптоп са Уиндоус Виста. Живели. |
|
|
|||
|
|||
|
То је непријатан. Јесте ли користите најновију верзију ИЕ (што би било ИЕ7 и ИЕ8 ако желите бета)? Ако не, пробајте надоградњом на то. Ако већ користите најновију верзију, покушајте поново инсталирајте га.
|
|
|
|||
|
|||
|
Проблем би могао положити са вашим рутери?
|
|
|
|||
|
|||
|
Други рачунар спојено на мој усмјеривач није проблем, нити мој стари лаптоп.
То се не дешава сваки дан. Данас је радила као и обично када сам боотед мој лаптоп. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Шта заправо дешава када отворите Интернет Експлорер?
|
|||
|
|||
|
Јесте ли покушао другим прегледачима да види је ли се проблем и даље појављује? ЈА препоручити оперу или Фирефокс.
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Моје е-маил адреса је Хотмаил, па ми не може заиста добити на мој е-маил порука док сам рестарт. Моја почетна страница је постављена као МСН.цо.ук |
|
|
|||
|
|||
|
Ја скинути Фирефокс али сам наишао на исти проблем = (
То се дешава свакодневни сада, то је возачки мене зид. Понекад сам чак и понекад морати поново покренути лаптоп двапут. |
|
|
|||
|
|||
|
Онемогућене све фиреуалл и постави најниже поставке у програму Интернет подешавања видети ако Тхереса разлика?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Очекујем да би могле бити штетне садржаје везане.
Идите на Вирус, Спыуаре и безбедност Форум Учинити све у прва дужност у ово пост. Потом покренути нови тхреад на том форуму и послати Хијацк записника То сте створили. Рецимо имате тај проблем и ако је могуће карика леђа. Неко ће прегледати га и предложити ток радње.