![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Вибачте, якщо це не в тому розділі ... При завантаженні мого ноутбука до, бездротові пов'язано, і я можу отримати на MSN не проблема. Однак, коли я відкриваю Internet Explorer відкриває але нічого навантажень. Коли я перезавантажити ноутбук, що все працює чудово. Хто-небудь знає що тут? У мене Acer Aspire 5050 ноутбук з Windows Vista. Ура. |
|
| |||
| |||
| Це незручно. Чи ви останню версію IE (який буде IE7 або IE8, якщо ви хочете бета) "? Якщо ні, спробуйте оновити до цього. Якщо у вас вже встановлена остання версія, спробуйте перевстановити її. |
|
| |||
| |||
| Проблема може закласти з вашим маршрутизатором? |
|
| |||
| |||
| Іншого комп'ютера, підключеного до моїх маршрутизатор не є проблема, і не мій старий ноутбук. Це не відбувається щодня. Сьогодні вона працювала як звичайно, коли я завантажив мій ноутбук. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що насправді відбувається при відкритті Internet Explorer?
| |||
| |||
| Ви пробували інші браузери, щоб побачити, якщо проблема все ще відбувається? Я рекомендую Opera або FireFox. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Моя адреса електронної пошти Hotmail, тому я не можу реально отримати на свою пошту, поки не перезавантажити. Моя домашня сторінка встановлюється як MSN.co.uk |
|
| |||
| |||
| Я завантажив Firefox, але я зіткнувся з тією ж проблемою = ( Це відбувається повсякденних зараз зводить мене до стіни. Іноді я навіть іноді доводиться перезавантажувати ноутбука в два рази. |
|
| |||
| |||
| Інваліди всіх брандмауерах і встановити низькі параметри налаштування інтернет, щоб побачити, якщо Theres різниця? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я сподіваюся, це може бути шкідливим пов'язані між собою. Перейти до Virus, Spyware & Security Forum Робити всі У перший пост в цей пост. Потім почати нову тему на цьому форумі і після Hijack У цьому журналі ви створили. Скажімо, у вас виникла така проблема і посилання, якщо можливо. Хтось буде шукати над нею, і запропонувати план дій.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Бездротова мережа працює на моєму ноутбуці не Desktop | roscoe72003 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 30 вересня 2009 18:04 |
| Бездротовий інтернет працює тільки на один ноутбук, але не всі | starsun | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 22 травня 2009 14:21 |
| Firefox вийшов з ладу - Зараз не працює браузер | Woody11 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 12 квітня 2009 06:17 |
| Мій ноутбук Тримайте Перезавантаження | GREGLOVE | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 21 липня 2008 00:06 |
| Зовнішній жорсткий диск, на роботи ноутбука, а не комп'ютер | sqwiggly | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 7 | 14 листопада 2007 07:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |