פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות

Register

מידע ל-Google באופן יעיל

Reply

שרשרת כלים
Old 26 ספטמבר 2007, 15:58
קבוצת תורמים

Default מידע ל-Google באופן יעיל

עם כמעט 9 מיליארד המסמכים זה באינדקס של גוגל הוא מנוע חיפוש רב עוצמה מאוד. זהו מנוע החיפוש של רוב לנו להשתמש. Infact, רוב האנשים שאני מכיר לא אומרים "חיפוש באינטרנט על זה", הם אומרים "גוגל זה".

מאמר זה יסייע לך להשתמש ב-Google כדי לשפר את האפקט, וכדי להפחית superflous על התוצאות, שכן מאפשר את זה בפנים, מקבל כמה מיליון תוצאות חיפוש, הוא לא באמת הולך כדי לשפר את הדברים עבורך.

השתמש הבחירה המפורטים להלן, כדי להכריע על סיג וכן לייעל את החיפוש.

1) מספר מילים - נסה להתרחק ממנו לבצע חיפושים מילה אחת.
2) התחתון והעליון מקרה - אין צורך (או הצבע) ב להקליד אותיות גדולות.
3) רגיל - לא לכלול מילים נפוצות. הם עשויים להפוך את גזר הדין, אך אין עם עזרה חיפוש.
4) הביטוי המדויק - שים מרכאות סביב ביטויים.
5) סדר מילים - נסה את סוג החיפוש על פי סדר אתה חושב שהם יהיו הקלדת את המסמך (ים) שאתה מחפש.
6) ו Plural יחידי - השתמש באחד משני אלה, אם אתה סבור כי המילה תופיע באותה צורה את המסמכים שאתה מחפש.
7) מס טווח - מספרים בין הרצון להכות על מספרי בתוך אותו טווח.
8) Stemming - גוגל יכול גם להכות על וריאציות של החיפוש שלך, אלא אם להקדים את המילה עם +
9) אורך שאילתה - הסכום המקסימלי של מילים שיכולות להיות חיפוש של Google הוא 32.

מספר המילים: הנמל הראשון של השיחה כדי לשפר את החיפוש הוא ביצוע חיפושים יותר מאשר מילה אחת אורך. זה נותן לך יותר של חיפוש ממוקד. נניח שאתה רוצה לקנות מחשב המסוגל המשחקים. הקלדה 'משחק מחשב' לא רק להכות על ה-tailers כזה של המכונה. הוא גם היכה פורומים מקוונים מגזין ביקורות וכו 'במקום לנסות ולהקליד מסביב בדיוק מה שאתה רוצה; 'זול Core 2 Duo 8800 Custom בנוי משחק המחשב'. פעולה זו תגרום לצמצם משמעותית את השדה. ויהיה גם לקצץ ב הפכפך של מכה.

התחתון והעליון המקרה: חיפושי Google אינם מסוגלים הכרה שינויים המכתב מקרה. אז, באמצעות הדוגמה לעיל, לא סוג 'Core 2' סוג במקום 'Core 2 ' . זה יהיה גם, לאורך זמן, לצמצם את משך הזמן שאתה מבלה הקלדת חיפושים.

דבר רגיל: Overly משותפים כמו מילים ה, של, בתוך, היכן, מי, של ו הוא מוכרות בשם "עצור מילים". גוגל להשמיט את השימוש במילים אלו את השאילתה, כלומר שכבר בזבזת זמן להקליד אותם.

כמו כן, מנסה לא להקליד את החיפוש כפי שאלה. זו אינה דרך יעילה מאוד עבור גוגל כדי לחפש צפיות. שאלה של תמיד להכיל superflous מילים כי סביר להניח שלא יופיעו בטקסט של מסמך (ים) שאתה מחפש. פירוש הדבר, הרבה צפיות כי היה ניתן מועיל לך עכשיו לא מופיע בתוצאות החיפוש.

המדוייק: אם אתה מחפש ביטוי מדויק בחיפוש במקום מילים אלה שכבר הקלדת להתפשט בכל מסמך לשים את מילות חיפוש בתוך quotations הסימנים, זה יסייע ל-Google Search צפיות המכילים את הביטוי המדויק ויהיה גם לצמצם את מספר של צפיות, מרבית אשר לא תהיה לך כל שימוש. כדוגמה נסה להקליד חיית המחמד ביטוח ללא מרכאות ואז שוב חיפוש עם מרכאות בשימוש.

אתה יכול גם לכלול יותר מאשר אחד ביטוי ב יחיד חיפוש (upto 32 מילים ארוכות). נסה להקליד "כלב הביטוח" labrador "לונדון" ; חיפוש זה היה מכה על מסמכים המכילים את המילה labrador לפני או אחרי הביטוי כלב ביטוח, אלא לתת העדפה לדפים שבהם labrador מופיע אחרי הכלב הביטוח.

תשתדל לא ליצור חיפושים כי לא אמורה להיות ביטויים. בתוך "כלב הביטוח" labrador "לונדון" אתה עלול לחשוב לשים רק סט אחד של מרכאות סביב כל קבוצה של מילים, ( "כלב ביטוח labrador לונדון" ). חיפוש כזה לא היה מכה על רבים (אם בכלל) המסמכים משום שהיא אינה שפה טבעית.
קיצור בשבילך להעצל אנשים כדי למקם מרכאות סביב ביטוי הוא לשים עצירה מלאה (ללא רווחים) בין כל מילה משפט. "כלב הביטוח" ו dog.insurance הם בדיוק באותה שאילתה ככל Google הוא מודאג.

סדר מילים: זה מועיל, וחשובים, כדי לבחור את סדר המילים בחיפוש בקפידה. זה לא ישפיע על מספר צפיות, אבל האם זה משפיע על דירוג של צפיות אלו. אז במקום להיות על דף אחד את השלמת החיפוש, היכה את זה הכי יעיל אתה יכול להיות בעמוד 5. משמעות עוד פעם לקחו מחפש את המסמך הרצוי. הסיבה לכך היא כי גוגל prioritises צפיות בו את אותן מילים או ביטויים מופיעים לפי סדר נתון בחיפוש.

Plural ו יחיד: לפני הקלדת את החיפוש לחשוב על אם אתה מחפש את הלהיטים יותר סביר containg את צורת יחיד או צורת רבים של חיפוש נתון המילה, ולאחר מכן להשתמש באותו טופס חיפוש.

טווח מספר: החיפוש שלך יכול span א נומרית טווח. אתה עולה כי טווח החיפוש שלך על ידי הקלדת שתי מלא של עצור בין שני מספרים. אלה של מספר יכול להיות כל ערך; שנים למרחקים, כל מה שתרצה.

כדוגמה חיפוש עבור הזוכים בהגרלה 2000 .. 2006 ימצאו צפיות שמכילים מידע עבור הזוכים בהגרלה בין השנים 2006 ו 2000,2001,2002,2003,2004,2005.

עוד קיצור דרך זה אתה יכול להשאיר את המספר הנמוך ביותר בטווח ו Google מניח שאתה רוצה אפס. או שאתה יכול להשאיר את המספר הגבוה ביותר בטווח ו Google מניח שאתה רוצה לאינסוף. כדוגמה אם היית סוג הזוכים בהגרלה 2006 .. Google תשלח פגע בכל שנה upto 2006.

Stemming: לפעמים גוגל פגעה באופן אוטומטי, בעת החיפוש, על וריאציות של המילה. זה נקרא stemming. הוא עושה זאת על ידי התאמת המילים אשר מבוססים על אותה שאלה כפי מילה נכנס בחיפוש.

לכן, עבור שאילתת הובלה הפצה לונדון, גוגל גם היכה בדפים לא מזכירים את המילה הפצה אך פגע ב וריאציה על שאלה זו מילה שהיא distribut. אז תוכל גם למצוא דפים הכוללים מפיץ, מפיצים ו הפצה בתוצאות החיפוש.

חיפוש אורך: למעשה, עם Google יותר המילים שלך, יש לך לחפש טוב יותר. אם כי יש, כפי שצוין לעיל, מגבלה. במקרה של Google, כי המגבלה היא 32 מילים. כל מילה אחרי זה הוא התעלם על ידי חיפוש. אז לזכור לגבי מספר 5: סדר מילים ואתה לא צריך ללכת גם לא בסדר. למרות שזה מאוד לא סביר תוכל לחרוג מגבלה זו, אלא אם כן אתה רוצה לציין הרבה אתרים כדי לשמור הרבה מגבלה על החיפוש שלך.

זהו לעת עתה. ב-Google המאמר הבא יהיה אני נותן לך רשימה של פקודות שיכולות להפחית את צפיות אפילו יותר במדויק את מה שאתה רוצה (ב הרבה מקרים). הפקודות האלה גם חוסך לך זמן נוסף להקליד את החיפושים.

אני מקווה שזה עוזר לאנשים. אלכס.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 26 ספטמבר 2007, 16:06
מנהל קבוצת

מאמר מצויין חבר.

גם אני למדתי כמה BITS, מספר טווח בפרט יגיע שימושי.

תודה על המאמצים!

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 ספטמבר 2007, 17:16
מנהל קבוצת

מאמר יפה אלכס
אני חושב שמתי ב בבירות מתוך הרגל יותר מכל דבר

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 26 ספטמבר 2007, 19:18
קבוצת תורמים

נהדר לכתוב אלכס, מאוד אינפורמטיבי.
במבט קדימה אל הבא בתשלומים.

המערכת שלי: Krlll

מעבד (ים):
אינטל Q9550@4.33Ghz
לוח האם:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
זיכרון RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
כרטיס מסך (S):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 מ)
כרטיס קול:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
כמה LOL 1650GB סה"כ
כונן אופטי (S):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Cooling:
Tuniq Tower 120
רשת / אינטרנט:
Dual Gigabit Ethernet
צג (S):
Acer 22 "widescreen
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x64
Old 29 ספטמבר 2007, 17:12
מנהל קבוצת

זוג מצויינת לקרוא!

Old 4 דצמבר 2007, 10:53
קבוצת תורמים

את stemming היה משהו שאני לא יודע!

למד משהו חדש כל יום

המערכת שלי: = /

מעבד (ים):
AMD 64x2 6000 +
לוח האם:
ASUS M2N32 SLI Deluxe WiFi
זיכרון RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GTS 320MB OC2
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
כונן אופטי (S):
CDRW + DVD-RW [שכבה כפולה]
Case / PSU:
ס"מ Stacker832 / Silverstone DA750
Cooling:
זלמן CNPS9700NT
רשת / אינטרנט:
dual gigabit / 20MB בכבלים
צג (S):
19 "HannsG
מערכת הפעלה (S):
XP Pro 32Bit
Old 21 ינואר 2008, 00:26
קבוצת חברות חדשות

וואו תודה על המאמר להצטמד
צביעות לחכות לחפש משהו למעלה הבא. משהו עם משמעות למרות LOL
Old 22 מרס 2009, 07:19
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SocialWarfare View Post
מאמר יפה אלכס
אני חושב שמתי ב בבירות מתוך הרגל יותר מכל דבר
כן אני עושה את זה ..

המערכת שלי: FordyPC

מעבד (ים):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
לוח האם:
ASUS P5Q / L רמה מקצועית (אינטל P43, ICH10)
זיכרון RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
כרטיס מסך (S):
PNY nvidia GeForce 9400 GT 512MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
כונן אופטי (S):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III 500W & Earthwatts
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
צג (S):
2 x P193WAd Acer
מערכת הפעלה (S):
XP Pro x86/XP מקצועית x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אני צריך ללמוד על Microsoft Office Mac Bliz O חבילות Office & Applications 1 21st נובמבר 2008 04:38
PHP או ASP מה היא הטובה ביותר ללמוד לעשות א .. אלכס P עיצוב אתרים, אירוח & SEO 7 20 נובמבר 2008 15:40
רוצה ללמוד bossman270 עיצוב אתרים, אירוח & SEO 10 21st אפריל 2008 23:54
איפה ניתן ללמוד ברשת sls2k8 רישות, מודמים & VoIP 6 6 מרץ 2008 09:42
גוגל מביא AntiVirus כלים ל-Google Desktop Pamela22 עיצוב אתרים, אירוח & SEO 6 3rd יוני 2007 17:38
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.