![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עם כמעט 9 מיליארד המסמכים זה באינדקס של גוגל הוא מנוע חיפוש רב עוצמה מאוד. זהו מנוע החיפוש של רוב לנו להשתמש. Infact, רוב האנשים שאני מכיר לא אומרים "חיפוש באינטרנט על זה", הם אומרים "גוגל זה". מאמר זה יסייע לך להשתמש ב-Google כדי לשפר את האפקט, וכדי להפחית superflous על התוצאות, שכן מאפשר את זה בפנים, מקבל כמה מיליון תוצאות חיפוש, הוא לא באמת הולך כדי לשפר את הדברים עבורך. השתמש הבחירה המפורטים להלן, כדי להכריע על סיג וכן לייעל את החיפוש. 1) מספר מילים - נסה להתרחק ממנו לבצע חיפושים מילה אחת. 2) התחתון והעליון מקרה - אין צורך (או הצבע) ב להקליד אותיות גדולות. 3) רגיל - לא לכלול מילים נפוצות. הם עשויים להפוך את גזר הדין, אך אין עם עזרה חיפוש. 4) הביטוי המדויק - שים מרכאות סביב ביטויים. 5) סדר מילים - נסה את סוג החיפוש על פי סדר אתה חושב שהם יהיו הקלדת את המסמך (ים) שאתה מחפש. 6) ו Plural יחידי - השתמש באחד משני אלה, אם אתה סבור כי המילה תופיע באותה צורה את המסמכים שאתה מחפש. 7) מס טווח - מספרים בין הרצון להכות על מספרי בתוך אותו טווח. 8) Stemming - גוגל יכול גם להכות על וריאציות של החיפוש שלך, אלא אם להקדים את המילה עם + 9) אורך שאילתה - הסכום המקסימלי של מילים שיכולות להיות חיפוש של Google הוא 32. מספר המילים: הנמל הראשון של השיחה כדי לשפר את החיפוש הוא ביצוע חיפושים יותר מאשר מילה אחת אורך. זה נותן לך יותר של חיפוש ממוקד. נניח שאתה רוצה לקנות מחשב המסוגל המשחקים. הקלדה 'משחק מחשב' לא רק להכות על ה-tailers כזה של המכונה. הוא גם היכה פורומים מקוונים מגזין ביקורות וכו 'במקום לנסות ולהקליד מסביב בדיוק מה שאתה רוצה; 'זול Core 2 Duo 8800 Custom בנוי משחק המחשב'. פעולה זו תגרום לצמצם משמעותית את השדה. ויהיה גם לקצץ ב הפכפך של מכה. התחתון והעליון המקרה: חיפושי Google אינם מסוגלים הכרה שינויים המכתב מקרה. אז, באמצעות הדוגמה לעיל, לא סוג 'Core 2' סוג במקום 'Core 2 ' . זה יהיה גם, לאורך זמן, לצמצם את משך הזמן שאתה מבלה הקלדת חיפושים. דבר רגיל: Overly משותפים כמו מילים ה, של, בתוך, היכן, מי, של ו הוא מוכרות בשם "עצור מילים". גוגל להשמיט את השימוש במילים אלו את השאילתה, כלומר שכבר בזבזת זמן להקליד אותם. כמו כן, מנסה לא להקליד את החיפוש כפי שאלה. זו אינה דרך יעילה מאוד עבור גוגל כדי לחפש צפיות. שאלה של תמיד להכיל superflous מילים כי סביר להניח שלא יופיעו בטקסט של מסמך (ים) שאתה מחפש. פירוש הדבר, הרבה צפיות כי היה ניתן מועיל לך עכשיו לא מופיע בתוצאות החיפוש. המדוייק: אם אתה מחפש ביטוי מדויק בחיפוש במקום מילים אלה שכבר הקלדת להתפשט בכל מסמך לשים את מילות חיפוש בתוך quotations הסימנים, זה יסייע ל-Google Search צפיות המכילים את הביטוי המדויק ויהיה גם לצמצם את מספר של צפיות, מרבית אשר לא תהיה לך כל שימוש. כדוגמה נסה להקליד חיית המחמד ביטוח ללא מרכאות ואז שוב חיפוש עם מרכאות בשימוש. אתה יכול גם לכלול יותר מאשר אחד ביטוי ב יחיד חיפוש (upto 32 מילים ארוכות). נסה להקליד "כלב הביטוח" labrador "לונדון" ; חיפוש זה היה מכה על מסמכים המכילים את המילה labrador לפני או אחרי הביטוי כלב ביטוח, אלא לתת העדפה לדפים שבהם labrador מופיע אחרי הכלב הביטוח. תשתדל לא ליצור חיפושים כי לא אמורה להיות ביטויים. בתוך "כלב הביטוח" labrador "לונדון" אתה עלול לחשוב לשים רק סט אחד של מרכאות סביב כל קבוצה של מילים, ( "כלב ביטוח labrador לונדון" ). חיפוש כזה לא היה מכה על רבים (אם בכלל) המסמכים משום שהיא אינה שפה טבעית. קיצור בשבילך להעצל אנשים כדי למקם מרכאות סביב ביטוי הוא לשים עצירה מלאה (ללא רווחים) בין כל מילה משפט. "כלב הביטוח" ו dog.insurance הם בדיוק באותה שאילתה ככל Google הוא מודאג.סדר מילים: זה מועיל, וחשובים, כדי לבחור את סדר המילים בחיפוש בקפידה. זה לא ישפיע על מספר צפיות, אבל האם זה משפיע על דירוג של צפיות אלו. אז במקום להיות על דף אחד את השלמת החיפוש, היכה את זה הכי יעיל אתה יכול להיות בעמוד 5. משמעות עוד פעם לקחו מחפש את המסמך הרצוי. הסיבה לכך היא כי גוגל prioritises צפיות בו את אותן מילים או ביטויים מופיעים לפי סדר נתון בחיפוש. Plural ו יחיד: לפני הקלדת את החיפוש לחשוב על אם אתה מחפש את הלהיטים יותר סביר containg את צורת יחיד או צורת רבים של חיפוש נתון המילה, ולאחר מכן להשתמש באותו טופס חיפוש. טווח מספר: החיפוש שלך יכול span א נומרית טווח. אתה עולה כי טווח החיפוש שלך על ידי הקלדת שתי מלא של עצור בין שני מספרים. אלה של מספר יכול להיות כל ערך; שנים למרחקים, כל מה שתרצה. כדוגמה חיפוש עבור הזוכים בהגרלה 2000 .. 2006 ימצאו צפיות שמכילים מידע עבור הזוכים בהגרלה בין השנים 2006 ו 2000,2001,2002,2003,2004,2005. עוד קיצור דרך זה אתה יכול להשאיר את המספר הנמוך ביותר בטווח ו Google מניח שאתה רוצה אפס. או שאתה יכול להשאיר את המספר הגבוה ביותר בטווח ו Google מניח שאתה רוצה לאינסוף. כדוגמה אם היית סוג הזוכים בהגרלה 2006 .. Google תשלח פגע בכל שנה upto 2006. Stemming: לפעמים גוגל פגעה באופן אוטומטי, בעת החיפוש, על וריאציות של המילה. זה נקרא stemming. הוא עושה זאת על ידי התאמת המילים אשר מבוססים על אותה שאלה כפי מילה נכנס בחיפוש. לכן, עבור שאילתת הובלה הפצה לונדון, גוגל גם היכה בדפים לא מזכירים את המילה הפצה אך פגע ב וריאציה על שאלה זו מילה שהיא distribut. אז תוכל גם למצוא דפים הכוללים מפיץ, מפיצים ו הפצה בתוצאות החיפוש. חיפוש אורך: למעשה, עם Google יותר המילים שלך, יש לך לחפש טוב יותר. אם כי יש, כפי שצוין לעיל, מגבלה. במקרה של Google, כי המגבלה היא 32 מילים. כל מילה אחרי זה הוא התעלם על ידי חיפוש. אז לזכור לגבי מספר 5: סדר מילים ואתה לא צריך ללכת גם לא בסדר. למרות שזה מאוד לא סביר תוכל לחרוג מגבלה זו, אלא אם כן אתה רוצה לציין הרבה אתרים כדי לשמור הרבה מגבלה על החיפוש שלך. זהו לעת עתה. ב-Google המאמר הבא יהיה אני נותן לך רשימה של פקודות שיכולות להפחית את צפיות אפילו יותר במדויק את מה שאתה רוצה (ב הרבה מקרים). הפקודות האלה גם חוסך לך זמן נוסף להקליד את החיפושים. אני מקווה שזה עוזר לאנשים. אלכס.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאמר מצויין חבר.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאמר יפה אלכס אני חושב שמתי ב בבירות מתוך הרגל יותר מכל דבר
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נהדר לכתוב אלכס, מאוד אינפורמטיבי.
| |||
| |||
| זוג מצויינת לקרוא! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את stemming היה משהו שאני לא יודע!
| |||
| |||
| וואו תודה על המאמר להצטמד צביעות לחכות לחפש משהו למעלה הבא. משהו עם משמעות למרות LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן אני עושה את זה ..
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני צריך ללמוד על Microsoft Office Mac | Bliz O | חבילות Office & Applications | 1 | 21st נובמבר 2008 04:38 |
| PHP או ASP מה היא הטובה ביותר ללמוד לעשות א .. | אלכס P | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 7 | 20 נובמבר 2008 15:40 |
| רוצה ללמוד | bossman270 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 10 | 21st אפריל 2008 23:54 |
| איפה ניתן ללמוד ברשת | sls2k8 | רישות, מודמים & VoIP | 6 | 6 מרץ 2008 09:42 |
| גוגל מביא AntiVirus כלים ל-Google Desktop | Pamela22 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 6 | 3rd יוני 2007 17:38 |
| שרשרת כלים | |
| |