![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Içerik Google'ın yaklaşık 9 milyar belgeleri ile çok güçlü bir arama motorudur. Bu arama motoru bize çoğunluğu eder. Infact, benim için Arama web demek değil biliyorum insanların çoğu "onlar" Google "söylüyorlar. Bu makalede, daha iyi etki için Google kullanmak için yardımcı olacak ve superflous sonuçlarını azaltmak için, çünkü, bu yüz sağlar, bir arama Bir kaç milyon sonuçlar elde gerçekten sizin için daha iyileştirmektedir gitmiyor. Seçim artık azaltmak için arama ve aerodinamik aşağıda listelenen kullanın. 1) Birden fazla kelime - Dene ve uzak bir kelime arama yaparak ulaşın. 2) Üst ve alt durumda - Gerek yoktur başkentlerinde yazmaya (veya nokta)'s. 3) olağan - Ortak kelimeler dışında bırakın. Ancak bir cümle yapabilir arama yardım yoktur. 4) Cümlenin tamamı - Ifadeler başına ve sonuna çift tırnak koyun. 5) Kelime sırası - Dene ve türü size aradığınız belge (ler) de yazılmış olduğunu düşündüğünüz sırada arama. 6) çoğul ve tekil Eğer kelime size aradığınız belge bu formu görünür düşünüyorum - bu da bir kullanın. 7) Sayı aralığı - Rakamlar arasında numaraları üzerinde mesafedeki vuracaktır. 8) doğan Eğer ile sözcük önce - Google ayrıca arama varyasyonlarında bulunanlar olabilir + 9) Sorgu uzunluğu - Bu bir Google arama kelimelerin maksimum miktar olabilir 32. Birden fazla kelime: Aramalarınızı hassaslaştırmayı için arama birinci noktası uzunluğunda uzun bir kelime için arama yapıyor. Bu, daha odaklı arama verir. Diyelim ki, bir bilgisayar oyun yeteneğine satın almak istiyorsunuz. Yazmaya 'oyun bilgisayar' Sadece E kadar isabet not of tailers bu makinenin. Ayrıca, yerine tam olarak ne istiyorsun etrafında yazmaya çalıştığınızda forumlar ve online dergi değerlendirme vb isabet edecektir; 'Ucuz Core 2 Duo 8800 özel yapılmış oyun bilgisayar'. Böylece dikkate alan dar olacaktır. Ayrıca ters vuruş's azaltmak olacaktır. Üst ve Alt durumda: Google aramaları mektup halinde değişiklikler tanıma yeteneğine sahip değildir. Yani, yukarıdaki örnekte kullanarak yazmayın 'Core 2' türü yerine 'Core 2 ' . Bu da, zaman, üzerine arama yazarak harcama süreyi azaltmak olacaktır. Adi: Aşırı ortak kelimeler gibi CAN NOT TRANSLATE, onun, içinde, nerede, kim, bir ve olmak olarak "kelimeleri durdurmak" olarak bilinir. Google'ın, bunları yazmaya zaman boşa olduğunuz anlamına gelir sorgunuzla, bu kelime's atlayabilirsiniz. Ayrıca, tip bir soru olarak arama deneyin. Bu çok etkili bir şekilde Google isabet aramak için değil. Soru her zaman muhtemelen sizin için aradığınız belge (ler) için metin görünmez superflous kelimeleri içeren's. Bu demektir ki bu sizin için artık arama sonuçlarında gösterilmez yararlı olabilir isabet olsun. Cümlenin tamamı: Eğer bir arama kesin bir ifade için değil, bir dokümanda yaymak yazdığınızda bu kelime arıyorsanız, bu isabetleri içeren Google arama yardımcı olacaktır Quotations işaretleri içinde arama kelimeleri koymak bu kesin ifade ve numara azaltır hangi çoğunluk basarsa, sizin için herhangi bir kullanım olmayacaktır. Örnek olarak yazmaya çalışın evcil hayvan sigortası tırnak işaretleri olmadan ve sonra tekrar arama tırnak kullanılan işaretler. Ayrıca tek bir aramada birden fazla ifade (UPTO 32 kelime uzunluğunda) ekleyebilirsiniz. Yazmaya çalışın "köpek sigortası" LABRADOR "Londra" Bu arama belgeler ve bu kelimeyi içeren bulunanlar da LABRADOR önünde, veya ifade arkasında köpek sigortaAma sayfalarına tercihi vermek nerede LABRADOR köpek sigorta sonra görünür. Bu ifadeler olmamalıdır aramalar oluşturmak için çalışın. Içinde "köpek sigortası" LABRADOR "Londra" size kelimelerin tüm seti, başına ve sonuna çift tırnak sadece bir tane koyarak hakkında düşünebilirsiniz ( "köpek sigorta LABRADOR Londra" ). Böyle bir arama pek çok (eğer varsa) belge doğal çünkü bu dil üzerinde bulunanlar değildir. Sizin için bir kısayol Tembel olanlar bir ifade çevresinde tırnak işaretleri yerleştirerek tam her kelime arasında bir ifade olarak (boşluk) durdurmak yerleştirmek. "köpek sigortası" ve dog.insurance aynı sorgu kadarıyla Google'ın söz konusu değildir.Kelime sırası: Bu, yararlı ve önemli, arama dikkatli kelimelerin sırasını seçmek için. Bu isabet sayısını etkilemez, ancak bu ziyaret ve sıralaması etkilidir. Peki yerine tamamlandı arama sayfası üzerinde olma, bulunanlar bu sizin için en sayfa 5 olabilir yararlıdır. Daha fazla zaman istediğiniz belgeyi ararken alınan Anlamı. Google nereye o kelime veya kelime grubu sırayla Arama verilen görünür isabet prioritises olmasıdır. Çoğul ve Tekil: Arama yazarak önce aradıkları isabet olasılığı olan tekil hali veya bir arama kelimenin çoğul formu containg, sonra arama bu formu kullanarak ilgili olup olmadığını düşünüyorum. Sayı aralığı: Arama yapabilirsiniz aralığı bir sayısal aralığı. İki tam durdurmak iki sayılar arasında's yazarak arama özelliği uzaklığı gösterir. Bu numara herhangi bir değeri olabilir; yaşında, uzaklık, ne gibi. Örneğin bir arama gelince Piyango Kazananlar 2000 .. 2006 Bu yıl 2000,2001,2002,2003,2004,2005 ve 2006 yılında piyango kazananlar ile ilgili bilgileri içeren isabet bulacaksınız. Bunun aralıkta en düşük sayı bırakmak ve Google sıfır istiyorum güvenliği için başka bir kısayol için. Ya da uzaklığı en yüksek sayı bırakmak ve Google sonsuza istiyorum üstlenecek. Örneğin eğer tipi vardı Piyango Kazananlar .. 2006 Google, yıl UPTO 2006 vuracaktır. Doğan: Bazen Google, ne zaman, bir kelime varyasyonları arama vuracaktır. Bu doğan denir. Bu bu bir kelime bir arama girilen aynı kök dayalı kelime eşleme ile. Yani, sorgu için yük dağıtım LondraGoogle ayrıca, ama kelime dağıtmaya söz yok olan bu kelimenin kökünü bir varyasyon üzerinde bulunanlar olacaktır sayfalarında isabet edecek distribut. Bu nedenle de olan sayfalar bulacaksınız distribütör, distribütör ve dağıtım Arama sonuçlarında. Arama süresi: Temel olarak, Google, arama ve daha iyi olan daha fazla kelime. Burada da olduğu gibi bir limit üzerinde belirtilir. Google'ın durumda bu sınırı 32 kelime olduğunu. Herhangi bir kelime bundan sonra Arama tarafından yok sayılır. Yani sayı 5 ilgili hatırlıyorum: Kelime sırası ve çok yanlış değildir. Her ne kadar çok sürece arama kısıtlama konusunda bir çok tutmak için sitelerinin bir çok belirtmek için bu sınırı aşan edeceğiz olasılığı's. Bu şimdilik bu kadar. Seni komutları bile daha tam istediğiniz için durumda bir çok () in isabetleri azaltabilirsiniz listesini vererek olacak bir sonraki Google yazıda. Bu komutlar ayrıca aramalarınızı yazmaktan daha fazla zaman kazandıracak. Umarım bu insanlar için çok önemlidir. Alex.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mükemmel yazı dostum.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Güzel yazı Alex I başkentlerinde alışkanlığı şey fazla söndürmek düşünüyorum
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Büyük sonrası Alex, çok bilgilendirici.
| |||
| |||
| Mükemmel okumak dostum! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu doğan Bildiğim hiç bir şey vardı!
| |||
| |||
| Makale için vay teşekkür dostum cant gelecek kadar bir şey aramak için bekleyin. ancak lol anlamını bir |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |