менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Навчіться ефективної Google

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 вересня 2007, 15:58
Донор групи

Default Навчіться ефективної Google

Враховуючи, що майже 9 мільярдів документи в його індексі Google є дуже потужної пошукової машини. Це пошукова більшість з нас використовують. Infact, більшість людей, яких я знаю не говорити "Пошук в Інтернеті за це" Вони кажуть: "Google It".

Ця стаття допоможе вам використовувати Google для кращого ефекту, а також скоротити superflous результатів, тому що, давайте дивитися на його, отримати кілька мільйонів результатів пошуку насправді не збирається поліпшити стан речей для вас.

Використовуйте Вибір перерахованих нижче, щоб скоротити кількість шлаків і впорядкування ваших пошуків.

1) Кілька слів - Спробуйте і піти від рішення одного слова пошуку.
2) Верхній і нижній регістр - Там немає необхідності (або точка) на вводі в столицях.
3) Банальні - Leave Out загальних словах. Вони можуть зробити пропозицію, але не за допомогою пошуку.
4) Фраза, як є - Лапки фрази.
5) Порядок слів - Спробуйте і тип пошуку в порядку, ви думаєте, вони будуть набрані в документ (и) Ви шукаєте.
6) множинного і єдиного - Використання одного з цих, якщо ви думаєте, що слова будуть з'являтися в тому вигляді, в документи, які ви шукаєте.
7) Кількість діапазону - Числа між потрапить на номери в межах цього діапазону.
8) Припинення - Google може також вдарили по варіантах пошуку, якщо Ви перед словом з +
9) довжину запиту - Максимальна кількість слів, які можуть бути в пошуку Google не більше 32.

Кілька слів: Перший порт заходу для уточнення пошуку робить ваші пошуки більше ніж по одному слову в довжину. Це дає вам більш цілеспрямований пошук. Припустимо, ви хочете купити комп'ютер, здатний гри. При введенні 'Computers Gaming' буде не тільки хіт до E-магазинах, такі машини. Вона також буде хітом форумів та онлайн-журнал відгуків т.д. Замість цього спробуйте набрати близько точно, що ви хочете; "дешеві Core 2 Duo 8800 Custom Built ігрового комп'ютера '. Виконавши це, ви вузької області значно. А також скоротити примхливий Hit's.

Верхній і нижній регістр: Google пошук не здатні визнання змін в регістр букв. Так що, використовуючи наведений вище приклад, не вводьте 'Core 2' типу замість 'Core 2 ' . Це також, з часом, скоротити кількість часу Ви витрачаєте набравши пошуків.

Банальні: Занадто загальні слова, як , з, в, де, хто, і бути відома як "стоп-слова". Google's опустити ці слова з Вашого запиту, який означає, що ви витратили час на їх введення.

Крім того, намагайтеся не тип пошуку в якості питання. Це не дуже ефективний спосіб для Google для пошуку хіти. Питання незмінно superflous містити слова, які, ймовірно, не будуть розміщені в тексті документа (ів), ви шукаєте. Це означає, що більша частина показів, які могли б виявитися корисними для вас тепер не будуть відображатися в результатах пошуку.

Точна фраза: Якщо ви шукаєте точну фразу в пошук, а не ті слова, які ви ввели поширення на всій документ поклав пошук слів усередині лапки, це допоможе Google Search для звернення, що містять точну фразу, що і буде також сприяти зниженню числа звернень, більшість з яких не буде вам корисний. Як приклад спробуйте ввести ПЕТ страхування без лапок, а потім виконати пошук знову з лапками використовували.

Ви можете також включити більш ніж в одній фразі в єдиному пошуку (до 32 слів в довжину). Спробуйте ввести "Лондон собака страхування" Лабрадор "" ; Це пошук вдарять по документам, які містять слово Лабрадор попереду, позаду чи фразу Собака страхування, Але віддають перевагу сторінках, де Лабрадор з'являється після собаки страхування.

Постарайтеся не створювати пошуки, які не повинні бути фраз. У "Лондон собака страхування" Лабрадор "" Ви могли б подумати про покласти тільки один набір в лапки весь набір слів, ( "собака Лабрадор страхування Лондон" ). Такий пошук не потраплять на багато (якщо є) документи, тому що це не природну мову.
Ярлик для вас ледачі люди з розміщення в лапки фразу покласти повної зупинки (без пробілів) між словами у фразі. "Собака страхування" і dog.insurance точно такі ж запит, стосується що Google.

Порядок слів: Це корисно і важливо, щоб вибрати порядок слів в пошуковому ретельно. Це не вплине на кількість відвідувань, але воно впливає на рейтинг цих показів. Тому замість того, знаходячись на сторінці однієї з завершено пошук, хіт, найкорисніший для вас можуть бути на сторінці 5. Значення більше часу прийнято шукати потрібний документ. Це тому, що Google Пріоритет показів, де ці слова або словосполучення відображаються в порядку, зазначеному в пошуку.

Множинного і єдиного: Перед введенням пошуку думати про те чи ні показів ви прагнете частіше з зазначеної особливій формі або у формі множини від даного слова пошуку, а потім використовувати цю форму в пошуку.

Діапазон номерів: Ваш пошук може охоплювати числовий діапазон. Ви показали, що діапазон пошуку, набравши два повної зупинки між двома числами. Ці числа можуть мати будь-яке значення; років, відстаней, як завгодно.

Як приклад пошуку Переможці лотереї 2000 .. 2006 знайде показів, які містять інформацію для переможців лотереї в роки 2000,2001,2002,2003,2004,2005 і 2006 рр..

З іншого ярлик для цього Ви можете залишити з найменшого числа в діапазоні і Google буде припускаємо, що ви хочете нуля. Або ви можете залишити осторонь найбільше число в діапазоні і Google буде припускаємо, що ви хочете нескінченності. В якості прикладу, якщо ви були типу Переможці лотереї .. 2006 Google вийде на будь-якому ДО 2006 році.

Виходячи: Іноді Google буде автоматично потрапляють, при пошуку по варіацій слова. Це називається схиляє. Він робить це шляхом зіставлення слів, які засновані на тій же основи, як слово увійшов в пошук.

Так, за запитом вантажні поширення Лондон, Google також буде хітом на сторінки, не кажучи вже про поширення слова, але вдарить по варіації на основі цього слова, яке є distribut. Отже, ви також можете знайти сторінки, які дистриб'ютор, дистриб'ютори і розподіл в результатах пошуку.

Пошук Довжина: В основному, з Google більше слова, які ви в пошуку, тим краще. Існує, хоча, як уже згадувалося вище, межа. У випадку, якщо Google про те, що ліміт 32 слів. Будь-яке слово після того, що ігнорується в результаті пошуку. Тому не забувайте про кількість 5: Порядок слів і вам не слід заходити занадто неправильним. Хоча це дуже малоймовірно, ви будете перевищувати цей межа, якщо ви хочете поставити безліч сайтів, щоб тримати багато обмежень на пошук.

Ось і зараз. У наступній статті Google я буду давати вам список команд, які можуть скоротити ваші покази ще більш точно, що ви хочете (в більшості випадків). Ці команди також врятує вас додатковий час введення ваших пошуків.

Надія це корисно для людей. Алекс.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 26 вересня 2007, 16:06
Адміністратор групи

Відмінна стаття Мат.

Я навіть вивчив кілька розрядів, діапазон чисел, в зокрема, дуже знадобляться.

Дякуємо за ваші старання!

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 26 вересня 2007, 17:16
Модератор групи

Nice статті Алекса
Мені здається, я поклав у столицях, за звичкою більше, ніж нічого

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 26 вересня 2007, 19:18
Донор групи

Великий піст Алекса, дуже інформативні.
Дивлячись на наступний внесок.

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 29 вересня 2007, 17:12
Модератор групи

Відмінна Mate читати!

Old 4 грудня 2007, 10:53
Донор групи

Випливають було те, що я ніколи не знав!

Дізнатися щось нове повсякденне

Моя система: = /

Процесор (и):
AMD 64X2 6000 +
Материнська плата:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
ОЗУ:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графічна карта (и):
BFG 8800GTS 320MB ОС2
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптичний привід (и):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Діло / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охолодження:
Залман CNPS9700NT
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit / 20MB Кабельні
Монітор (и):
19 "HannsG
Операційна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 21 січня 2008, 00:26
Нові члени групи

вау спасибі за статтю Mate
нахиляє чекати шукати щось наступного разу. щось зі змістом, хоча LOL
Old 22 2009 березень, 07:19
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав SocialWarfare View Post
Nice статті Алекса
Мені здається, я поклав у столицях, за звичкою більше, ніж нічого
Та я можу це зробити ..

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мені потрібно, щоб дізнатися Microsoft Office на Mac Bliz O Office Suites & Застосування 1 21 листопада 2008 04:38
РНР або ASP, що краще навчитися робити a. .. Alex P Веб дизайн, хостинг & SEO 7 20 листопада 2008 15:40
Хочете дізнатися bossman270 Веб дизайн, хостинг & SEO 10 21 квітня 2008 23:54
Де дізнатися мереж sls2k8 Мережа, Модеми & VoIP 6 6 березня 2008 09:42
Google залучення антивірусних інструментів для Google Desktop Pamela22 Веб дизайн, хостинг & SEO 6 3 червня 2007 17:38
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.