![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| отиваш в секция Файлове сега, преди да се установи, дори получа RSS LOL
| |||
| |||
| Изданието отбелязва, Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Аз съм се някои странни проблеми с тази версия. На някои сайтове като Wikipedia и YouTube страницата дисплеи, както ако той не е имал CSS, въпреки че изглежда по-добре от Internet Explorer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когато видя нещо, големи и милиони други хора не го видите, това е доста вероятно да бъде вашата инсталация, а не на сървъра.
Бихте ли искали да публикувате няколко сравнителни screendumps да видим дали можем да се потвърди или репликира го? Stick с wikepedia ако можеш, аз не искам да трябва да инсталирате Flash. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Че половината бутона нещо на задачите ми е резултат от мързеливи редактиране за премахване на имейл адрес на някого, аз говоря за по MSN. Някои сайтове са ОК, например компютърни сок е наред. |
|
| |||
| |||
| Това е добре adrift, не е това. Това е липса на разделите, на границата, шрифтът на отиде сериф - Вие сте прав за това е не-CSS мисля. Тя не е Уикипедия и е не Firefox 2.0.0.13 - Отдавам какво 2.0.0.13 показва тук. Били ли сте очисти кеша, adblocks, "бисквитките", всички обичайните заподозрени? |
|
| |||
| |||
| неговото място не е за да се покаже в раздела бар по подразбиране;) |
|
| |||
| |||
| Различни разделите - Искам да кажа на бита, че Уикипедия е по протежение на горния ръб на статията етикетирани |
|
| |||
| |||
| Хм ... След разчистване ми кеш паметта и бисквитките "всичко се връща към нормалното. Нечетен. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Mozilla Firefox 3.0.8 | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 27 Март 2009 11:25 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.7 | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 3 | 5-и парламентарен Mar 2009 13:31 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.6 | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 7 | 5-и парламентарен Feb 2009 09:32 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.4 | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 3 | 13 ноември 2008 15:19 |
| Mozilla Firefox 3,0 RC1 | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 17 май 2008 г. 07:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |