![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probíhajících v sekci Ke stažení teď si zjistili, než jsem ještě dostat rss lol
| |||
| |||
| Poznámky Citace:
|
|
| |||
| |||
| Mám dostat nějaké divné problémy s touto verzí. Na některých webových stránkách, jako je wikipedie a youtube stránky se zobrazí jako kdyby žádný css, i když vypadají lépe pro Internet Explorer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Když vidíte něco dur a miliony dalších lidí, není vidět, je to dost pravděpodobné, že se instalace, spíše než na serveru.
| |||
| |||
| Že polovina tlačítko věc, na mém panelu je výsledkem líný editace odstranit e-mailovou adresu někoho, mluvil jsem se na msn. Některé stránky jsou v pořádku, například počítače, šťáva je v pohodě. |
|
| |||
| |||
| To je dobře nezakotvený, není to. Je to chybějící záložek hranice, písmo je pryč serif - máte právo na to je non-css myslím. Není to wikipedia a není to firefox 2.0.0.13 - přikládám co 2.0.0.13 ukazuje zde. Už jste proplachuje vaší cache, adblocks, cookies, všechny obvyklé podezřelé? |
|
| |||
| |||
| místě jeho nenastavené ukázat kartu baru ve výchozím nastavení;) |
|
| |||
| |||
| Různými kartami - Myslím, že bity wikipedia má podél horního okraje výrobku etiketou |
|
| |||
| |||
| Hmm ... Po zúčtování můj cache a cookies vše vrátil do normálu. Sudý. |