![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| συνεχίζονται στα downloads τμήμα τώρα, σας ανακάλυψε πριν ακόμη πάρετε το rss lol
| |||
| |||
| Σημειώσεις Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Είμαι δρομολόγηση ορισμένων περίεργα προβλήματα με την παρούσα έκδοση. Σε ορισμένες ιστοσελίδες όπως η Wikipedia και το YouTube η σελίδα εμφανίζει ως εάν δεν είχε css, αν κοιτάξουμε καλύτερα για τον Internet Explorer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όταν δείτε κάτι μεγάλες και εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι δεν το βλέπω, είναι πολύ πιθανό να σας εγκατάσταση αντί για το διακομιστή.
Θα θέλατε να τοποθετήσει ένα ζευγάρι των συγκριτικών screendumps να δούμε αν μπορούμε να επιβεβαιώσει ή να αντιγράψουν αυτό; Stick με wikepedia αν μπορείτε, δεν θέλω να χρειαστεί να εγκαταστήσετε το flash. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Αυτό το πράγμα για ένα δεύτερο κουμπί μου εργασιών είναι το αποτέλεσμα της επεξεργασίας τεμπέλης για να καταργήσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση του κάποιον μιλούσα για να msn. Ορισμένοι δικτυακοί τόποι είναι εντάξει, για παράδειγμα, ο χυμός του υπολογιστή είναι μια χαρά. |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι καλά κλυδωνίζεται, δεν είναι αυτό. Είναι που λείπει από τις καρτέλες, τα σύνορα, η γραμματοσειρά του πήγε serif - έχεις δίκιο γι 'αυτό να μη css νομίζω. Δεν wikipedia και δεν είναι Firefox 2.0.0.13 - 2.0.0.13 Προσδίδω τι δείχνει εδώ. Έχετε εξαερωθεί σας cache, adblocks, τα cookies, όλοι οι συνήθεις ύποπτοι; |
|
| |||
| |||
| επιτόπου δεν θα το δείτε την καρτέλα μπαρ από προεπιλογή?) |
|
| |||
| |||
| Οι διαφορετικές καρτέλες - εννοώ τα bits που wikipedia έχει μήκος το επάνω άκρο του άρθρου επισημαίνονται |
|
| |||
| |||
| Χμμ ... Μετά την εκκαθάριση της μνήμης cache και τα cookies μου όλα επέστρεψαν στο φυσιολογικό. Αλλόκοτος. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Mozilla Firefox 3.0.8 | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 27 Μαρ 2009 11:25 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.7 | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 5 Μαρ 2009 13:31 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.6 | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 7 | 5 Φεβ 2009 09:32 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.4 | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 13 Νοε 2008 15:19 |
| Mozilla Firefox 3,0 RC1 | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 17η Μαΐου 2008 07:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |