![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ide u downloads sekciji sada, prije nego li doznao sam čak dobiti rss lol
| |||
| |||
| Izdanje Notesa Quote:
|
|
| |||
| |||
| Im 'uzimajući neke čudne probleme s ovom verzijom. Na nekim web stranicama kao što su Wikipedia i youtube stranici prikazuje se kao da ga nije imao css, iako oni izgledaju bolje na Internet Explorer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada vidite nešto većih i milijuni drugih ljudi ne vidi, to je dosta vjerojatno da će biti vaš instalacijski nego poslužitelju.
| |||
| |||
| Da polovina gumb stvar na mojoj traci je rezultat učmao uređivanje za uklanjanje email adresa je netko bio sam razgovarao na msn. Neke web stranice su ok, npr. računalo sok je u redu. |
|
| |||
| |||
| To je dobro i pluta, nije to. To je nestalo kartica, granice, font je otišao serif - si pravo da o tome ne-css mislim. Nije Wikipedija i nije krijesnica 2.0.0.13 - I što pridaju 2.0.0.13 pokazuje ovdje. Jeste li purged predmemoriju, adblocks, kolačića, sve uobičajene osumnjičene? |
|
| |||
| |||
| ne njen spot postaviti pokazati karticu bar po defaultu;) |
|
| |||
| |||
| Različiti karticama - Mislim da se bitovi Wikipedia je uz gornji rub članak s etiketom |
|
| |||
| |||
| Hmm ... Nakon proplanak moje predmemoriju i kolačiće sve vrati u normalu. Čudan. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mozilla Firefox 3.0.8 | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 27. ožujak 2009 11:25 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.7 | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 5. ožujak 2009 13:31 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.6 | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 7 | 5. veljača 2009 09:32 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.4 | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 13. studeni 2008 15:19 |
| Mozilla Firefox 3,0 RC1 | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 17. svibanj 2008 07:10 |
| Thread Tools | |
| |