![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| megy a letöltések szakasz most, akkor derült ki, mielőtt még el az RSS-lol
| |||
| |||
| Release Notes Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Én kapok valami furcsa probléma ez a verzió. Egyes weboldalak, mint a Wikipedia és a YouTube az oldal jelenik meg, mintha azt nem css, bár jobban néz ki az Internet Explorer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amikor megjelenik valami nagy és millió más, az emberek nem látják, ez elég valószínű, hogy a telepítés nem a szerveren.
| |||
| |||
| Ez a fele gomb dolog én tálcán oka a lusta editing eltávolítani az e-mail címét, hogy valaki én beszélek az msn. Egyes honlapok OK, például számítógép-lé rendben. |
|
| |||
| |||
| Ez is sodródik, vagy nem. Ez hiányzik a lapok, a határon, a font ment Serif - Igazad van róla, hogy nem css azt hiszem. Ez nem wikipedia, és ez nem a Firefox 2.0.0.13 - csatolni 2.0.0.13 azt mutatja, milyen itt. Van törlésekor a cache, adblocks, a cookie-kat, az összes szokásos gyanúsítottak? |
|
| |||
| |||
| helyszínen az nincs beállítva, hogy a lap bár alapértelmezés;) |
|
| |||
| |||
| Különböző lapok - Mármint a bit wikipedia azt is, hogy a felső széle a cikk címkézett |
|
| |||
| |||
| Hmm ... Miután clearing my cache és a cookie-k minden ment vissza a régi kerékvágásba. Különös. |