![]() |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נכנס מוריד את הסעיף כעת, אתה נמצא מחוץ לפני שאני מקבל גם את RSS LOL
| |||
| |||
| הערות ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| אני מקבל קצת מוזר בעיות עם גירסה זו. בכמה אתרים כמו ויקיפדיה ו-YouTube מציג את הדף כאילו הוא לא היה CSS, למרות שהן נראות טוב יותר ב-Internet Explorer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאשר אתה רואה משהו הגדולות מיליוני אנשים אחרים לא רואים את זה, זה די צפוי להיות את ההתקנה ולא את השרת.
| |||
| |||
| לחצן זה חצי דבר על שורת המשימות שלי היא תוצאה של להעצל עריכת כדי להסיר את כתובת הדוא"ל של מישהו שאני מדבר על MSN. כמה אתרי אינטרנט זה בסדר, למשל המחשב מיץ זה בסדר. |
|
| |||
| |||
| Adrift זה טוב, זה לא זה. זה חסר הכרטיסיות, את הגבול, את גופן של הלכה תג - אתה צודק בקשר לזה להיות בלתי CSS אני חושב. זה לא ויקיפדיה וזה לא Firefox 2.0.0.13 - אני מצרף את מה 2.0.0.13 מציגה כאן. האם משלשל את המטמון, adblocks, עוגיות, כל החשודים הרגילים? |
|
| |||
| |||
| כתם שלה לא מוגדר להציג את הכרטיסייה בר כברירת מחדל;) |
|
| |||
| |||
| כרטיסיות שונות - אני אומר את זה BITS ויקיפדיה יש לאורך הקצה העליון של המאמר הנקרא |
|
| |||
| |||
| הממ ... לאחר ניקוי המטמון והעוגיות שלי הכל חזר רגיל. מוזר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Mozilla Firefox 3.0.8 | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | -27 מרץ 2009 11:25 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.7 | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | ה -5 בחודש מרץ 2009 13:31 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.6 | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 7 | ה -5 בחודש פברואר 2009 09:32 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.4 | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | 13 נובמבר 2008 15:19 |
| Mozilla Firefox 3.0 RC1 | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | -17 במאי 2008 07:10 |
| שרשרת כלים | |
| |