![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vykdomos parsisiųsti skyriuje dabar, sužinojau prieš aš net Gauti RSS lol
| |||
| |||
| Išleidimą Citata:
|
|
| |||
| |||
| Gaunu kai weird problemų su šią versiją. Dėl kai kurių svetainių, kaip wikipedia ir youtube puslapyje rodomas, jei jis nebuvo css, nors jie atrodo geriau Internet Explorer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai pamatysite ką nors didelių ir milijonams kitų žmonių, jis nerodomas, tai visai gali būti jūsų įrenginį, o ne serverio.
| |||
| |||
| Kad pusė mygtuką dalykas mano užduočių yra tingus redagavimo rezultatas pašalinti elektroninio pašto adresą, nors aš kalbėjau su MSN. Kai kurie tinklalapiai yra ok, pavyzdžiui, kompiuterį sultys yra gerai. |
|
| |||
| |||
| Tai gerai Adrift, ar ne. Tai trūksta korteles, sienos, šrifto's gone "serif" - esate teisus jis yra ne CSS manau. Tai ne Mokėjimo ir tai ne Firefox 2.0.0.13 - 2.0.0.13 teikiu, kas rodo čia. Ar turite išvalyti naršyklės talpyklą, adblocks, sausainius, visus įprastus įtariamųjų? |
|
| |||
| |||
| vietoje jos negali būti nustatytas rodyti skirtuką juosta pagal nutylėjimą;) |
|
| |||
| |||
| Įvairūs Tabs - turiu galvoje bitai, kad enciklopedijoje yra palei viršutinį kraštą straipsniu paženklintos |
|
| |||
| |||
| Hmm ... Išvalius Mano talpyklą ir slapukus viskas grįžo į normalią. Keistas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mozilla Firefox 3.0.8 | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | Kovas 27, 2009 11:25 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.7 | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | 5 kovas 2009 13:31 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.6 | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 7 | 5 vasaris 2009 09:32 |
| Mozilla Firefox 3 3.0.4 | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | Lapkritis 13, 2008 15:19 |
| Mozilla Firefox 3.0 RC1 | evilfantasy | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | Gegužė 17, 2008 07:10 |
| Temos įrankiai | |
| |